Откриха прострелян с ловна пушка жител на Димитровград

По първоначална информация става въпрос за самоубийство
18 дек 2017 11:18, Красимир Ангелов
6
Откриха прострелян с ловна пушка жител на Димитровград
Снимка: Булфото

53-годишен жител на Димитровград почина, след като бе открит прострелян с ловна пушка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сигналът за инцидента е получен в неделя в 14 часа следобeд от мъж, който е открил простреляния в овощната му градина в квартал "Черноконево".

Оперативната група от местното управление е установила, че изстрелът в белия дроб е бил произведен със законно притежаваната пушка 12 калибър на ранения. Той е бил транспортиран в критично състояние в МБАЛ - Хасково, където в 17:30 часа е починал в резултат на огнестрелната рана.

Разследващите са открили в дрехите на мъжа предсмъртно писмо. Образувано е досъдебно производство, допълват от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
0
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 6 години
НЕ бива да се влияем от подобни битовизми! Всеки ден хиляди хора слагат край на живота си по най-различни причини. Вместо да търсим под вола теле нека не хленчим, а дружно да работим повече и изградим хубавия живот в който сме навлезли и който окончателно ще настъпи след като поемем председателството на ЕС!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*Бог да го прости човекът!
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде сега, такива случаи имаше и преди Борисов. Навремето в моя град се самоуби един човек с огнестрелно оръжие, беше някъде около Костов ии Сакскобургготски.
2
2
 
16
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Борисов върна страната в мутренските времена, които мнозина се надяваха, че са безвъзвратно отминали.
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е издържал човек от щастието което го е обзело, от високия стандарт, от переспективите които са се ширнали пред него, от Светлото и богато настояще и бъдеще, от радостта, че Председателството нaй-после е у нас. То толкова радост и богатство, че му се е замъглило в главата и си е посегнал.