Жена и дете са загинали, четирима са ранени при тежка катастрофа

Безстопанствени кучета предизвикали инцидента край Шумен
Обновена: 30 дек 2017 16:04 | 30 дек 2017 15:32, Анисия Иванова
42
Жена и дете са загинали, четирима са ранени при тежка катастрофа

Жена и дете са загинали при тежка катастрофа на пътя Шумен – Смядово, в района на село Ивански, четирима са настанени в болница, съобщиха от МВР. 

Сигналът в полицията е подаден малко след 12.30 часа, челно са се ударили два леки автомобила – "Пежо“ и "Сузуки".

По първоначална информация на пътя пред "Пежото, което се е движило в посока към Шумен, са изскочили кучета. Жената зад волана е направила опит да ги избегне и е навлязла в насрещната лента за движение.

В този момент срещу нея се е движил лек автомобил "Сузуки". Водачът не е успял да спре и са се ударили.

След удара в МБАЛ са откарани пътниците в "Сузуки"-то – водачът на 26 години и съпругата му на 23, която е в много тежко състояние. В болницата в Шумен в тежко състояние е транспортирана 20-годишна жена, която е била зад волана на "Пежото", и нейна спътничка. На място е загинала 21-годишна жена, която е пътувала на предната дясна седалка.

На място се извършва оглед. Движението в участъка се регулира, водачите на превозни средства да преминават с повишено внимание, предупреждават от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
дон Кихот преди 6 години
когато се въведе ограничение от 70км в час, както е в македония и норвегия тогава ще се намалят жертвите. в норвегия се образуват колони от коли чийто водачи спазват ограничението...и в един момент се предприема тройно или четворно изпреварване от някой арабин,румънец или българин.
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БайГанюДобре де, тогава трябва ли да oчакваме по пътищата.. крави, овце, прасета и.т.н.? Не че няма.. но мястото им е (дали е там)?------------------------------Аз на "магистрала" Тракия съм срещал стадо от крави иначе по първокласната пътна мрежа редовно коне, оФце, козЕ, каквото се сетиш.
28
0
 
4
 
! Отговори
БайГаню преди 6 години
Добре де, тогава трябва ли да oчакваме по пътищата.. крави, овце, прасета и.т.н.? Не че няма.. но мястото им е (дали е там)?
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучетата са оправдание, на което льолоьвците веднага се хващат. Най-вероятно е станало следното: поради липсата на контрол по пътищата почти всички шофират с превишена скорост и правят и куп други нарушения, сигурни, че КАТ няма да ги санкционира. Та в този случай, карали са вероятно и двете коли с над 120 км/час и когато нещо се е случило, не са имали време да реагират, особено тази с пежото. Може кучета да са били встрани на пътя, може нещо друго. З
26
4
 
13
 
! Отговори
емигрант преди 6 години
абе що в нормалните страни няма кучета по пътищата ?!
25
4
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
ДА,ПРАВ СИ ЧЕ Е ЗА ПРЕД ХОРАТА.НИКАКВИ КУЧЕТА НЕ Е ИМАЛО.АМИ ТЪПАТА НЕКАДЪРНА КИФЛА Е ТРЪГНАЛА ДА СЕЕ СМЪРТ.80-90 КМ /Ч Е СПАСЕНИЕ СРЕЩУ КУЧЕТА И ВСЯКАКВИ ИЗНЕНАДИ
24
3
 
11
 
! Отговори
маверик преди 6 години
Викайте обратно виетнамците и проблема с бездомните кучета ще се реши
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излезли пред колата- това за пред хората. Най ми се чини , че кучетата не са тръгнали да пресичат, а са типичната глутница, която я има във всяко село/градче и тръгва да лае след колите. Като си в колата ти се струва че се хвърлят под гумите, но имат разсъдък и се пазят. А шофьорът се е (с)треснал . Жалко спор няма.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимно 20ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СТЕ МНОГО!!!!!!
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАхам. Искам да те видя как газиш крава (освен ако не си с камион) - тежи почти тон и е по-здрава от колата. Потърси снимки в нета, да видиш какво остава от кравата (умряла, но почти цяла) и какво от колата (купчина размазана тенекия с трупове вътре).
20
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Автобус с 32 пътници се запали на пътя Карлово-Павел баня""57-годишен загина край Йоаким Груево. Сблъскали са се челно два автомобила"В горните случаи няма кучета но има *** ***!!!
19
3
 
13
 
! Отговори
Кучкофил преди 6 години
Силно се съмнявам кучетата да са виновни....и понеже със сигурност си мисляля че са получили най-малкото тежка психическа травма предлагам да открием сметка за лечението им....пък хората ....е случва се кво толкова...важното е че кучетата са оцелели..
18
9
 
28
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Кучета предизвикали катастрофата, шофьорите не са виновни....само дето са карали като ненормални, да не говорим, че в едната кола на предната седалка е пътувала жена с бебе на ръце......и пишете, че кучета са предизвикали катастрофата?!?!?!?!?!?!?!
17
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С Боко-тиквата начело не кучета ами динозаври ще срещате на пътя.Това е само началото на ада който ви чака.Не разбирате ЗАЩО и няма смисъл да обяснявам защото сте хипер-ГЛУПАВИ.
16
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека сега жената и детето тежат на съвестта на кyчкoлюбителите.
15
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може да се убиеш заради кучета? Тази имала ли е някой в тиквата? Да предпази кучетата та отнесе живота на млади хора! Като ти изкочат кучета изневиделица и нямаш време да спреш минаваш през тях и толкоз. Кучетата ли са по важни или човешкият живот? В никакъв случай не правете тази грешка когато сте с висока скорост. Ако не успеете да намалите скороста и да спасите някое куче никога не навлизайте в насрещното. По добре да умре някое куче отколкото човек!
14
4
 
24
 
! Отговори
брЕх преди 6 години
До 12 Анонимен.Снимките показват че поне единият автомобил е бил"ниско летящ",най вероятно и двата.Логично е когато си около населено място да очакваш че може да изкочи нещо на пътя.Проблема не е в колата,а в това дето я командва.Ако такива утре изберат да карат танк може цяло село да съборят,но важното е те да са живи-така ли да те разбирам.
13
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
80те% се намаляват...
12
2
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Доста хора си заминаха през почивните дни , карайте по-внимателно. Който не се чувства сигурен в уменията си , нека не шофира и не избива другите по пътищата - има влакове и автобуси за тази цел , не е задължително всеки да е качен в кола. Снимките са много стряскащи , всеки да си преценява каква кола да си купува , за да има по-голям шанс , когато му влезе някой в лентата , защото заобикалял куче .
11
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоростта наистина трябва да е била доста висока, а хората - без колан. Истината е, че в такива ситуации решението се взима за части от секундата, вероятно изобщо не е имала време да погледне, че в насрещното има кола. На тия които мислят, че могат да минат през кон или крава - успех. Наскоро бяха загинали хора, точно защото си го мислели. Освен ако не си с голям джип, никакъв шанс нямаш да минеш през коня. По-скоро той ще мине през кабината.