34-годишен шофьор загина, забил колата си в камион

Инцидентът е станал тази сутрин на изхода на Видин
12 яну 2018 10:45, Анисия Иванова
5
34-годишен шофьор загина, забил колата си в камион
Архив: Булфото

34-годишен шофьор е загинал при катастрофа между лек и товарен автомобил на изхода на Видин, съобщиха от полицията в града.

В 06:49 часа тази сутрин на тел.112 е получен сигнал за катастрофата. Пристигналите на мястото полицейски служители установили, че лек автомобил "Ауди", управляван от 34-годишен шофьор от Дунавци, навлязъл в насрещната лента и се блъснал в товарен автомобил.

По първоначалните данни е починал на място. Дежурна оперативна група извършва оглед на местопроизшествието. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
"Пристигналите на мястото полицейски служители установили, че лек автомобил "Ауди", управляван от 34-годишен шофьор от Дунавци, навлязъл в насрещната лента и се блъснал в товарен автомобил." Това е официалната информация и това се коментира. Какво не ти е ясно. Напоследък всекидневно четем за челни сблъсъци при изпреварване или по незнайни други причини. Не се ли научиха вече българите, че движението в РБ е в дясната лента. Или като ходиха на работа по Англия решиха че движението е в ляво.
3
4
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Беше ли там, знаеш ли обстоятелствата? Или просто си тролиш за удоволствие?
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те затова на младежи под 50 годишна възраст, книжки не трябва да се дават......
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво! Още един скапан иgиоm по-малко. Пожелавам на всички шоферски парцали, пред които стои дилемата дали да се самоубият днес, блъскайки се в камион, да са по-смели и да вземат пример от героя на тази новина.