Задържаха мъж с менте документи за технически преглед

Полицията иззела от дома му в Силистра бланки, лаптоп, принтери
23 яну 2018 12:25, Анисия Иванова
6
Задържаха мъж с менте документи за технически преглед
Архив: Булфото

58-годишен мъж е задържан за изготвяне на фалшиви документи, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

Вчера служители от сектор "Противодействие на икономическата престъпност" при ОДМВР - Силистра извършили претърсване в дома му.

На адреса са намерени и иззети бланки за годишни технически прегледи, застрахователни полици, включително и чуждестранни, холограмни стикери и др. Установени са компютърна конфигурация, ламинатор, гилотина за рязане на хартия, лаптоп и принтери.

Иззети са електронни носители на информация. 58-годишният мъж, срещу когото към момента на производство има дела за идентична дейност, е задържан за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство. Разследването продължава под наблюдението на Районна прокуратура – Силистра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами че тази техника която са взели може да се купи от всеки специализиран магазин. Всеки малко по грамотен може да си направи всичко сам вкъщи. Това не е новина. Новина щеше да бъде ако не е могъл да произвежда тези неща! Тази техника не трябва да може да се купува от магазина ако не си специализиран в тази област. С такава техника може да си печаташ и мангизи които могат да се разпознаят само в банките. Ама селските управници са толкова "умни" че напрао се пръскат по шевовете.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Установени са компютърна конфигурация, ламинатор, гилотина за рязане на хартия, лаптоп и принтери."В копирните центрове в Студентски град можете да намерите всичко от гореописаното!
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде стига глупости!"Установени са компютърна конфигурация, ламинатор, гилотина за рязане на хартия, лаптоп и принтери."След всички работи които се случват, почвам да си мисля, че взимат на някакви хора домашните принтери и ламинатори и т.н. И не думай, имал КОМПЮТЪР! В 2018 година живеем, очевидно да имаш компютър е присъщо само на тайни агенти и престъпници! Толкова хора познавам, които имат рекламни фирми и печатарски фирми и нищо незаконно не правят, но ако ги претърсят, значи тежко им!
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес задържат мъже..от утре вече само ***!
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лош късмет ... Аз не мисля, че някога съм се явявал с истински документи, също :D