Спипаха двама наркодилъри в Малко Търново

В дома на единия са открити 300 гр марихуана
24 яну 2018 18:41,
7
Спипаха двама наркодилъри в Малко Търново

Двама наркодилъри на 43 и 38 години са задържани в Малко Търново след съвместна акция на Криминална полиция към Областната дирекция на МВР-Бургас и местното полицейско управление.

В обитавания от  43-годишния мъж апартамент в к-с "Майор Вишняев" са  намерени и иззети три плика с общо 300 грама марихуана.

Образувано е досъдебно производство, материалите са докладвани в Бургаска окръжна прокуратура.

Задържаният е криминално проявен, уточниха от полицията.

Бързо производство е образувано срещу 38-годишния Й.Ш., у когото са открити около 10 грама канабис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И понеже са дилъри,работят и продават за Някой срещу комисионна.Кой е този Някой.Ако е за дилъри,още днес ще ти ги покажа по кафенетата,спирките и покрай училищата,те не се крият от ,,Никой''.Защото работят за ,,Някой''. Та този ,,Някой'', и този ,,Никой'' е много вероятно да са едно и също лице.Иначе употребата на трева е разрешена на всякъде по света,където мафията не се намесва директно във властта,и личният живот на гражданите.Никой не дава официално обяснение,защо употребата е забранена.
4
0
 
8
 
! Отговори
Малиййй преди 6 години
310 грама трева! Аз изпушвам повече на месец... *** удара са направили?!@#$$ То бива, бива... Баси държавата, баси полицията, баси чудото...
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И КВО ОТ ТОВА ???????
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най - големите престъпници...доживотен затвор! Светът е така красив и съвършен по рода си, а човечеството е толкова загубено и глупаво.
1
0
 
10
 
! Отговори
Представи си само... преди 6 години
Стоиш си вкъщи пред телевизора, пафкаш си мирно и спокойно и някой ти разбива вратата и ти взема материала!!За мен това е истинско престъпление!Посягане над чуждата собственост и нарушаване личната неприкосновеност !!!!