Мъж е загинал при катастрофата между Сандански и Петрич

Тежко пострадали са и двама гръцки граждани
Обновена: 26 яну 2018 11:35 | 26 яну 2018 11:31, Анисия Иванова
12
Мъж е загинал при катастрофата между Сандански и Петрич
Архив: Булфото

Тридесет и три годишен мъж от Банско загина при катастрофа между микробус и джип на пътя между Сандански и Петрич в района на Дамяница.

Още по темата

При инцидента тежко са пострадали и двама гръцки граждани, които са настанени в МБАЛ-Сандански. Инцидентът е станал снощи около 22.30 часа, съобщи ОДМВР-Благоевград.

За почти три часа движението в района на пътнотранспортното произшествие е било ограничено, като е бил въведен обходен маршрут.

По-рано вчера при катастрофа на три леки автомобила на пътя Сандански-Петрич в района на зеленчуковата борса край село Кърналово бяха ранени две жени и един мъж. По-късно мъжът е починал в болницата в Петрич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста малко е информацията. Било е тъмно, много е вероятно да се е получило заслепяване. Ако някой от шофьорите е чужденец, няма да е изненада - чужденците са най-опасните шофьори в България.
11
2
 
2
 
! Отговори
До 8 и 10 преди 6 години
Защо си мислите, че всички българи са като вас и пишете обобщения, които реално се отнасят само за вас и за обкръжението ви?
10
2
 
3
 
! Отговори
Европеец преди 6 години
Това се случва, защото българите карат като *** и избиват комплекси, заради 35 годишните си трошки, а и заради други работи :) Извинявам се, само 80 % от българите карат така :)
9
5
 
6
 
! Отговори
До 8 преди 6 години
Природно ли си толкова npocтo или го тренираш усилено
8
5
 
11
 
! Отговори
Булгартъпак преди 6 години
Проблемът на българина е, че интелектуално се намира между питекантропа и маккака, но кара мощни коли. Няма лошо да се избива сам, лошото е, че понякога пострадват и нормални хора.
7
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Vseki den umirat hora po tapite patischta na bg mrasno dupki a komidionnite lapat tia ot gerb i stroitelnite fa na gerb vse efni i saschti banditi mafia
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да благодарим на еколозите, че спъваха години наред строежа на магистрала Струма, в противен случйа до този инцидент едва ли би се стигнало!
5
1
 
6
 
! Отговори
хаха преди 6 години
До Какво,сега го поправиха,първо беше мъж е загинала и като сте спали до сега не давайте акъл на тези дето да го прочели,големи специалисти сте да защитавате едни неграмотници,ама получават тлъсти заплати за журналисти
4
0
 
8
 
! Отговори
E, преди 6 години
че двата града са катастрофирали е притеснително, но пък при такъв колосален сблъсък само един загинал и двама ранени е добре!
3
6
 
1
 
! Отговори
Какво преди 6 години
му е на заглавието? Не се заяждайте на дребно, за едно членуване голяма работа!
2
2
 
5
 
! Отговори
ужас преди 6 години
какво пишете,бе,вие нормални ли сте
1
2
 
5
 
! Отговори
Любо преди 6 години
Евала заглавие