Младежите, които наеха и обраха апартамент, се предадоха в полицията

Според МВР едното лице има криминални прояви в София
10
Младежите, които наеха и обраха апартамент, се предадоха в полицията
Снимка: Bulgaria ON AIR

Ден след като Bulgaria On Air ви показа момчетата, които наеха и обраха апартамент, младите крадци се предадоха доброволно в полицията. Това се случва 4 дни след след наглия обир и ден след самопризнанията им.

След публичните самопризнания в ефира на Bulgaria ON AIR и последвали още няколко интервюта в други медии, момчетата се предадоха доброволно в полицията. А органите на реда очаквали подобен сцнераий и затова не предприели мерки, а просто изчакали.

Още по темата
Според МВР едното лице има криминални прояви на територията на няколко районни управления в столицата. А според сигналите, които Bulgaria ON AIR получи, се предполага, че това лице е Емилиян.

След вчерашното интервю за "България сутрин" и разговорът на Емилиян с Първо районно управление, днес крадците бяха обявени за издирване.

Младежите обясниха, че до кражбата на чужда собственост се е стигнало заради това, че взели заем от лихвар на стойност 5000 лв. и трябвало скоро да върнат парите.

Момчетата може да получат условни присъди, но ако възстановят щетите, е възможно и смекчаване на наказанието само до парична глоба.

С постъпката си те предизвикаха остри реакции в социалните мрежи.

Още вижте в материала на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другият крадец много "свенлив" закачулил се като кадъна.
8
3
 
6
 
! Отговори
Спокойно преди 6 години
Спокойно! Те са бъдешето на България. Очаквайте през 2050 - та година, че това може да е Вашия министър председател, президент, адвокат и т.н. Успех на живущите в БГ през 2050 :)
7
2
 
9
 
! Отговори
Сезгин от Тервел преди 6 години
Сега тия в Централен Софийски затвор, при бай Мустафа в 211 килия.Той е строг, но СПРАВЕДЛИВ.
6
1
 
14
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Тоя маркуч го гледах по тв. Eбaти смешника, и вика: За сто бона няма наказание, а за сто лева има.И не се усеща че тия дето не ги ловят за сто бона, преди години са ги пожалили за стоте лева!!!
5
2
 
9
 
! Отговори
Х преди 6 години
Предали се глупости!След проведени оперативно-издирвателни мероприятия с помощта на служители и от други поделения на МВР, бяха обкръжени и заловени.От ръководството изказват благодарност на героизма на проявилите се служители!
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трифон'загрезанов да ги покани на кастинга за бъдещи политици, тъй като вече показват дарба наследена от дядовците си, които обираха мандри, складове, кошари за да освободят Партията от фашизЪма !
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-добре е да ги направите национални герой.И без това в територията бг се краде нагло и безугледно!
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия в тухларната за 3 месеца, после пак. Иначе няма спасение.
1
0
 
25
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
"Органите" очаквали момчетата да се предадат, затова нищо не предприели? Ъ? Да не са станали ясновидци? Или пак извинения защо не са се мръднали?