Катастрофа уби мъж, още двама берат душа

Ранените край Разград са с опасност за живота
13 мар 2018 11:23,
10
Катастрофа уби мъж, още двама берат душа
Снимка: Pixabay

Тежък пътен инцидент в Разград отне живота на мъж, а други двама са сериозно ранени, съобщиха от полицията. Катастрофата е станала около 19:00 ч. вчера, в подходите към надлез до жп-гарата на града.

45-годишният В.Ж. от пазарджишкото село Динката управлявал товарен влекач "ДАФ" с ремарке, което било натоварено с едрогабаритна техника.

Шофьорът спрял поради авария в автокомпозицията, като включил аварийни светлини и отишъл в задната част на ремаркето да провери състоянието на товара.

В този момент върху него връхлетял микробус "Рено", управляван от 73-годишния А. Г. от Ихтиман. След това той се забива челно в автокомпозицията и умира на място.

Загиналият водач е пътувал заедно със съпругата си Т. Г., която е на 70 г. Тя и шофьора на камиона В. Ж. са закарани и настанени в МБАЛ-Пазарджик със сериозни наранявания.

Мъжът е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Образувано е дознание и се изясняват причините, довели до тежкия пътен инцидент в Разград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
10
 
! Отговори
Жо преди 6 години
РАНЕНИТЕ край Разград ги лекуваме в болницата на Пазарджик! А журналистите на Днес.бг ги избира баба Цоца от Чепърлянци.
4
0
 
12
 
! Отговори
mi24 преди 6 години
До СтаматЕ,да де.За много списващи "журналисти" Разград е квартал на Пазарджик.
3
0
 
11
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Аз нещо не разбрах, хем "Тежък пътен инцидент в Разград", хем "са закарани и настанени в МБАЛ-Пазарджик" и хем "довели до тежкия пътен инцидент в Разград" !Копи - пейст ли ? Спим ли ?
2
0
 
7
 
! Отговори
mi24 преди 6 години
За Надежда няма "надежда" , че и за другите около нея. Дето се вика "нерде Ямбол,нерде Стамбол".
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е спрял на място дето видимоста е малка вината е на водача на товарният автомобил. Неведнъж ми се е случвало на двулентов път след завой да е аварирал някой и само бързата ми реакция и ниската скорост ме е спасявала. Никой не спазва правилника да поставя триъгълник който да предупраждава водачите че има аварирал автомобил. Селска кочинка си станахме от където и да я погледнете! Селяни ви управляват и селянията стана убииствена!