Румънец пострада при ПТП в Кресненското дефиле

Катастрофата е предизвикана от влекач с ремарке
14 мар 2018 12:37,
2
Румънец пострада при ПТП в Кресненското дефиле
Снимка: Pixabay

31-годишен мъж от Румъния е пострадал при катастрофата между товарен автомобил и лека кола, станала в Кресненското дефиле на 13 март, информираха от Областна дирекция на МВР в Благоевград.

Раненият чужденец е с охлузни рани в областта на лявото рамо. До инцидента на главен път Е-79 се е стигнало след като в района на град Кресна, влекач с прикачено полуремарке, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, при излизане от ляв завой се завърта на пътното платно като част от полуремаркето е останало в дясната лента за движение в посока ГКПП - Кулата.

Движещ се зад влекача лек автомобил с 31-годишен водач от Румъния, се блъска в задната, лява част на полуремаркето. Взети са проби за наличие на алкохол на двамата водачи, които са били отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Пропуснали преди 6 години
са да напишат, че и другия е румънец.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този за дистанция не е ли чувал? До бронята ли му е карал че не е имал време да спре? След тежкотоварен камион се кара на разстоявие поне 50 метра. Защото не се знае дали няма да изпадне товар от ремаркето или както в случаят е настъпил лед и се е зъвартял! Ама нали всички са все от шофер нагоре та изобщо не им идват такива мисли в главата. Следващият път да кара още по близо че да може да се завре под ремаркето!