Бивш военен остава в ареста, заради блудство

48-годишният "действал" с непълнолетната чрез интернет
31 мар 2018 15:46,
11
Бивш военен остава в ареста, заради блудство
Снимка: Pixabay

48-годишният Андон Христов от Шумен, обвинен в блудствени действия през интернет с непълнолетно момиче, остава в ареста, съобщиха от Районния съд в Бургас.

Днес е гледана мярката за неотклонение - "задържане под стража" на обвиняемия. В съдебната зала бившият военен е признал вината си.

Заседанието в Районния съд в Бургас бе закрито, поради деликатността на престъплението, в което е обвинен мъжът.

А то е, че в периода от 9 до 25 януари тази година, чрез социалната мрежа Фейсбук и програма Месинджър Христов е установил контакт с непълнолетната с цел блудствени действия.

В своите мотиви съдът е счел, че престъплението, за което е привлечен обвиняемият, е тежко и умишлено, за което законът предвижда наказание от 1 до 6 години "лишаване от свобода".

Определението на Районен съд - Бургас подлежи на обжалване или протестиране пред Окръжен съд - Бургас в тридневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
12
 
! Отговори
1. Съобщават личното преди 6 години
и фамилното име на българина, също и професията му.2. Блудствените действия били осъществени "през интернет" /значи, не са имали физическо съприкосновение!/.3. Въпреки това, мъжът е не само арестуван, но и ОСТАВА В АРЕСТА - като лице, което може да се укрие или да извърши някое тежко престъпление!4. Ще го съдят и ще му искат наказание до 6 години затвор!А всяка пролет етносът организира "пазари за булки". Там продават не непълнолетни, а МАЛОЛЕТНИ момичета за консумация НА ЖИВО. Санкции няма
9
1
 
0
 
! Отговори
има кибер терор преди 6 години
Мръсния черен терор внушава на Борисов че ако ограби няколко хиляди милиони живи кървави лева от народ а през бюджета и ги даде на нагло корумпирани престъпници з а закупуване и монтаж на ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА видео терор техника ще стане по богат.Преди години охранители с е хвалеха че чрез новата педофилска техника могат да четат номерата на спиралите в майчините органи на девойките.всички момичета имат специфично стресирани полови органи от педофилски облъчвания през камерите
8
1
 
0
 
! Отговори
Има кибер терор преди 6 години
във връзка с използване на кибер тероризъм може да видите пси препрограмирания Бойко БОрисов който нарежда да с е ограбва тот народа хиляди милиони з а закупуване на педофилска видео терористична техника./Забранена изрично от Основния закон Всички девойки и момчета в ясли,градини и училища са тежко увреждани ежеднввно с видео терористични и педофилски камери. НАд 12 000 програми за трайно увреждане на милиони деца са засечени досега през камери.
7
2
 
0
 
! Отговори
НЕ Е ВИНОВЕН преди 6 години
НЕ Е виновен.Както официално бе обявено социалните мрежи се ползват от неизвестни престъпници з а обсебване вкл с цел масови убииства./вижте ползване на социалните мрежи з а подпалване на Египет,Либия,Сирия,Киев..Обсебени са милиониКаква точно обсебваща програма е цакала военния и девойката да с е провери..има експерти по кибер тероризъм да проверят..щом има записи на обмен на информация има огромен обем данниОтделно деца лекуващи бъдещи майки внушават ухажване от мъже към девойки от малки
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно какви блудствени действия е осъществил през интернет? Гледали са се на камери ли?
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАЙ ВЕРОЯТНО НИ СЕ СПЕСТЯВА МНОГО!!!!!!!!!!!!!ДА НЕ Я Е НАКАРАЛ НАСИЛА ДА СЕ ВИДЯТ НАДАЛИ!!!И ВСИЧКИ ОТ ЕТНОСА ТОГАВА ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА!
4
0
 
16
 
! Отговори
:):) преди 6 години
най важното в заглавието, да пише бивш военен. Ами ако беше бивш хлебар или бояджия, защо все противопоставятв прослойки от обществито, май така по римския принцип разделяй и владей....
3
5
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Може вече да се е погрижл за нея като я е взел със себе си. Тук в упадъчния Запад пенсионерите, дори и тези, които са родители на имигранти имат социални привилегии, за които не мога и да сънуват след 40 години работа в родината. Как се грижите за възрастните хора, дето са ви отгледали, мани, мани (remove, remove).
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен1 Не се и прибирай,стой си ТАМ и си мий чиниите.Ще е добре и да спреш да влизаш в БГ сайтове!
1
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами човеко си е взел 20-те заплатки при пенсиониране все още е на възраст при която вдига самолета и си търси агнешко. То човеко е останал без работа на млади години и какво друго да прави? Не се казва нищо дали е натопил чушката в агнето или само и е гледал агнешкото по компа. Ей само изврате.няци ли останахте там на онази територия бе? Щом и военните ви се таковаха евах ти територията. От 20 години не съм се прибирал и сега разбирам че се развивате "успешно" направо къртите от всякъде!