До Цацаров: Да не се потулва убийството във Виноградец!

Дъщерята на убития ресторантьор Наско Тонкев с писмо
Обновена: 2 апр 2018 10:49 | 2 апр 2018 10:00, Петя Славова
14

 Дъщерята на убития миналата година в пазарджишкото село Виноградец ресторантьор Наско Тонкев - Деница Тонкева, е изпратила писмо до главния прокурор Сотир Цацаров. Тя смята, че случаят със смъртта на баща ѝ ще бъде потулен.
Още по темата

Писмото е придружено и с подписка от 300 жители на селото. В него Деница припомня, че баща ѝ е бил застрелян с пистолета на тогавашния председател на общинския съвет в Септември Лазар Влайков.

Припомняме, че за извършител на убийството се спрягаше и 6-годишният Юри, за когото се предполагаше, че ненадейно е произвел изстрел с пистолета.

"Събрахме подписка, написахме писмо, защото Лазар Влайков продължава да бъде безнаказано общински съветник в община Септември! Все още очакваме експертизата на прокуратурата. Влайков не би трябвало да е в общинския съвет. Той не показа по нищо, че съжалява за постъпката си", категорична бе тя пред репортера на Bulgaria ON AIR Илияна Шишкова.

Тонкева подчерта, че очаква виновникът за случилото се да понесе последиците си. Категорично не приемам, че стрелецът може да бъде 6-годишният Юри, заяви опечалената дъщеря за "България сутрин".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
8
 
! Отговори
Куку преди 6 години
Аз мисля, че прокуратурата ще изчака момченцето да стане на 18 год. и да си признае. Така че още е рано
12
1
 
10
 
! Отговори
Цацо ди цуци Цаци преди 6 години
Много бързаш ,бе казъм ! Я виж Чеци,още го съдим...
11
1
 
13
 
! Отговори
?! преди 6 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гробарите избиват народа безнаказано, а той мучи жално по форумите!
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ако бях да съм го убил досега и да съм казал,че 6 годишния е играл на стражари и апаши...
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В кв. Н. Изкър я как бързо приключиха 7 убииства
7
0
 
24
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Много бърза момичето. То няма още една година от убийството, а тя иска някаква дейност. Това е непосилно за българските органи и изобщо не е в техен стил. Поне 3-4 години ще подмятат случая насам натам, докато накрая се захванат с него за да го прекратят след още толкова поради липса на доказателства.
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът е на ръководен пост от Герб е и има право да убива/до не знам колко пъти/ Ще снесе където трябва и айдаааа....То и председателя на Общинския съвет в Роман Тихомир Вълчев беше арестуван 11 месеца като член на ОПГ, но пуснат и си е пак председател. Щото е от ГЕРБ.
5
0
 
18
 
! Отговори
Цв. Цветанов преди 6 години
Аз и моя добър приятел Лютви Местан смятаме, че е важно да сме евроатлантически настроени /каквото ни наредят от Брюксел, Вашингтон и Анкара изпълняваме/; да сме толерантни към подобни инцидентни провинения на наши хора на ГЕРБ и ДОСТ /не и към другите естествено, за да се симулира някаква дейност все пак/; да сме търпеливи и към независимата ни и справедлива съдебна система да си извърши необходимите проверки /да нагласи нещата, така че ние и нашите хора да излизаме винаги чисти като сълза/.
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДАЛ МУ БИЛ ТОЙ ПИСТОЛЕТА СИ ДА СИ ПОИГРАЕ :D ДРЪН ДРЪН ДРЪНУБИЛ ГО Е ХЛАДНОКРЪВНО! НО Е ПРОТЕЖЕ НА ГЕРБ И ЗАТОВА ЧАДЪРА Е ГОЛЯМ!
3
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се че ще го потулят. Нали убиецът е Гербераст, а Цацаров и Цачева също.
2
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен случаят вече е потулен.
1
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убийството няма как да се потули, защото цяла България знае за него, Влайков така като гледам и той не се е утрепал да се крие, изобщо всичко е честно и открито, ток и жица е положението.