Правосъдното министерство проверява нападнатия надзирател

Инцидентът е станал към 21.00 часа
6 апр 2018 11:52, Петя Славова
10
Правосъдното министерство проверява нападнатия надзирател
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Правосъдното министерство започва проверка по нападнатия снощи надзирател в затвора в София. От ведомството оповестиха, че инцидентът е станал снощи около 21 часа.

Още по темата

При конвоиране на задържан за екстрадиция, е пострадал надзирател. Задържаното лице нападнало надзирателя по пътя към приемно отделение.

Уведомен е наблюдаващият прокурор и ресорният заместник-министър на правосъдието Николай Проданов. Все още не са ясни мотивите за нападението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
шоп преди 6 години
Все се оплакват, че нямат кадри, а хиляди млади, здрави и образовани момчета са без работа в България. Важното обаче е да хрантутим торби с ла*на, само защото са човек на някой.
6
2
 
6
 
! Отговори
само питам преди 6 години
"Правосъдното министерство проверява нападнатия надзирател" Има нещо гнило в това заглавие. Не трябва ли пандизчията да го проверяват?
5
1
 
4
 
! Отговори
Оставка преди 6 години
на всички по веригата,които ДОПУСКАТ подобни гафове! Явно не им е там мястото!!!
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Средата заплата на надзирател би трябвало да е около 2000лв. Тези на вишките със снаипер да са доказани мародери от 3000лв. и при отстрел 10 заплати бонус. При тараши и прочие за открити забранени предмети или предотвратен опит за вкарването им от 500лв. бонус за служителя. Това е мое мнение!
3
0
 
9
 
! Отговори
ДНЕС преди 6 години
Днес в Новините казаха и показаха Шефа на Синдиката на Надзирателите в България .Този човек обясни че всичко което се случва в Затворите му се докладва на него .Министерството на Правосъдието и МВР не се Интересуват какво се случва и нямат желание да ги Безпокоят за някакви престъпници заради Празниците - всички от тези Министерства са в Гърция , по-бедните , и в САЩ Островите ,по- Богатите .
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
MALE,MALE KAKVI TEGKI USLOVIA NA TRUD,TO NI NAPADAT,KRADAT NI,A NIE CESTNITE NADZIRATELI SME NEVINNI KATO DVE KAPKI VODIZA.
1
0
 
13
 
! Отговори
пожелание преди 6 години
Баба Яга да се качва на метлата и никога да не се връща от гората !!