Спипаха българи с нелегален внос на алкохол, цигари и бензин

Петимата са нашенците, които са задържани на Промахон
Обновена: 20 апр 2018 18:39 | 20 апр 2018 17:30,
3
Спипаха българи с нелегален внос на алкохол, цигари и бензин
Снимка: Архив

Проверките на граничния пункт Промахон са засилени. Петима българи са задържани за нелегален внос в Гърция на акцизни стоки. Непосредствено след граничния пункт масово се проверяват автомобилите, идващи от България, независимо от тяхната регистрация.

Само в рамките на няколко часа са задържани петимата български граждани, които направили опит да внесат в Гърция над допустимото количество акцизни стоки.

Полицията съобщава за задържан българин с 640 пакета цигари и 20 литра алкохол. Още четирима нарушители са с обвинение за нелегален внос на алкохол, цигари и бензин в туби.

Проверките се извършват не само на автомобили с българска регистрация, а и на влизащите от България пътници. Арестуват се и  гръцки граждани, които са нарушили закона, съобщава БНР.

Засилени са проверките на всички гранични пунктове с България, защото поради високата цена на стоките в Гърция, много от пътуващите правят опит да  внесат от България акцизни стоки. При извършване на нарушения се конфискува и автомобила, превозващ нелегалната стока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щ.Младши, на печатите едно време в червените паспорти пишеше Промахонас. Сега на гугъл мапс пак пише телонио промахона. Как го измисли това зевгели?
2
0
 
7
 
! Отговори
Ivo преди 5 години
Ами сега....едно време се научихме да носим доматето в щайгите и като ходим на море да си носим димашна ракийка, че е мнооо убава, ама на гърчолята не им отърва...
1
2
 
4
 
! Отговори
Щ.Младши преди 5 години
Истинското му име не е "промахон"- ЗЕВГЕЛИ е,Зевгели- научете го!