Пак излъгаха жена. Този път с хилядарка

Благоевградчанката се доверила на измамници
5 юни 2018 10:52,
1
Пак излъгаха жена. Този път с хилядарка
Снимка: Pixabay

Поредна жертва на ало мафията стана 68-годишна жена от Благоевград, съобщиха от МВР. Потърпевшата е съобщила във 2 РПУ в града, че е дала на апашите 1 100 лева.

Вчера измамниците са й позвънили на телефона около 11:30 часа. До 12:25 ч. възрастната дама вече олекнала с хилядарка. За случая е уведомена Районната прокуратура.

МВР - Благоевград призовава гражданите за повишено внимание и проява на мнителност по отношение на лица, които чрез телефонно обаждане ги въвеждат в заблуждение с цел получаване на парични суми.

При провеждането на полицейски операции няма утвърдена практика органите на реда да искат лични парични средства и ценности от гражданите.

За предотвратяване на подобен вид престъпления, в случай на телефонно обаждане, при което е поискана парична сума, лични данни (име, ЕГН или адрес) или банкови сметки е необходимо гражданите веднага да се свържат с близки, роднини или съседи и веднага да позвънят на тел. 112 (избира се безплатно).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Колко заблуден и праволинеен е електоратът на БСП... - след цялата разяснителна кампания продължават да спонсорират престъпниците /ало апашите и позитанци/...