Катастрофа уби на място млад шофьор в Смолянско

23-годишният шофирал микробус, блъснал го пикап
8 юни 2018 10:37,
5
Катастрофа уби на място млад шофьор в Смолянско
Снимка: Bulfoto, архив

Млад мъж от Разложко умря в катастрофа, която стана в Смолянско. 23-годишният мъж е шоирал микробус, който е блъснат от лекотоварен пикап. Ударът между МПС-ата е станал в Смолянското село Търън.

Загиналият е спрял вдясно на тротоара, тъй като се е появил проблем с превозното средство с пловдивска регистрация. Пикапът, който е шофиран от 47-годишен жител на Търън, връхлетял върху микробуса.

Младият мъж е получил тежки наранявания. Жители на селото казват, че дори единият му крайник е бил откъснат. Мястото на катастрофата било локва с кръв, осеяно с разхвърчани обувки, дрехи и вещи.

Пострадалият е бил транспортиран в МБАЛ-Смолян, и въпреки усилията на лекарите, четири часа след инцидента е починал.

В микробуса са пътували още двама мъже, които са невредими. Водачът на пикапа със смолянска регистрация също е приет за наблюдение в болница. Той е с натъртвания по тялото, но нямало опасност за живота му.

Пътя Смолян-Мадан е бил затворен за няколко часа, а движението отклонявано през Рудозем и други обходни маршрути. Образувано е досъдебно производство, пише "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АААКакто и да се напише без значение убиеца е на свобода не наказан защото закона е такъв убиваш и продалжаваш жалко за убития дано поне бог да накаже виновния
6
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
До Жалко за момчето!Не не спира на пътя и без да се огледа искача това си е чисто убийство човека зада не видиш спрял микробус и да смачкаш човек си или пиян или дрогиран жалко за загиналия дано бог накаже виновника
5
2
 
8
 
! Отговори
Жалко за момчето! преди 5 години
А историята / предполагам/ е изключително банална и тъжна, спира на тротоара, отваря вратата и скача на пътя без да се огледа и човекът с пикапа го помита...Нелепа смърт, съболезнования на близките!И пореден призив към сънародниците - по-спокойно, по-отговорно, по-умно, когато сме на пътя! Много човешки животи ще спасим така!
4
4
 
7
 
! Отговори
Жорко преди 5 години
Зловещо. Станахме зверове...
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" ... ЗАГИНАЛИЯТ е спрял вдясно на тротоара ..." Стига дееее. Наистина ли сте толкова алитерати.
2
2
 
8
 
! Отговори
ААА преди 5 години
Що за заглавие е това? "Катастрофа уби на място млад шофьор в Смолянско" . Не е ли по правилно да се напише "При катастрофа в Смолянско бе убит млад шофьор" .
1
1
 
15
 
! Отговори
Неграмотнижурналя преди 5 години
Надежда, знаеш ли въобще как се пишат статии? Колко пъти я прочете преди публикация? Това не ти е чата във фейса.....