Кола излетя, шофьорът умря на място

Land Rover-ът се обърнал по таван в крайпътна нива
12 юни 2018 13:10,
34
Кола излетя, шофьорът умря на място
Снимка: Bulfoto, архив

50-годишен варненец загина на пътя от варненското село Старо Оряхово към Долни Чифлик. Инцидентът станал около 8 часа сутринта.

Мъжът бил зад волана на Land Rover, изтървал контрола над возилото, излетял от пътя и се обърнал по таван в крайпътна нива. Загинал е на място.

Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до произшествието. Работата по случая продължава. Предполагаемата причина за трагичния инциден е високата скорост, пише "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
Лулу преди 5 години
До Бай ГаньоТи , като не си от "целокупната българска сбирщина", защо толкова добре знаеш текста на на чалга песента.....
28
1
 
3
 
! Отговори
Redhorn преди 5 години
Излетя а ?Че с колко км.в час е карал,че чак да излети близо 3 тона ,,джип" ?Когато провикираш съдбата и си правиш гъргара с нея трябва да си готов да си носиш последствията просто защото никой не те пита ама искаш ли или не.
27
1
 
6
 
! Отговори
Мисли с главата преди 5 години
В България си действа на принципа"да намалим жертвите и престъпленията" а не да да ги спрем. С една дума вратичката е отворена. Цялата система е сбъркана. Полицията се занимава с дразнещи дреболии, които почти никога не водят до фаталности. Ако глобата за колани, фарове, аптечки, пожарогасители е минимална, то рушвета е безсмислен. Ако си тарикат и те глобят няколко пъти ще се замислиш дали да си нередовен. За да се смени системата трябва да се пипа отгоре, така надоло ще има саморазпад.
26
2
 
3
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Този път го минавам по няколко пъти в годината,карат с 180
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"изтървал контрола над возилото" и това как го разбрахте? След като "Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до произшествието." Няма да коментирам изразните средства. Няма вече журналисти... Само драскачи.
24
9
 
4
 
! Отговори
Бял и интелигентен преди 5 години
Така е като дават на селяните да карат коли,на ч у к у н д у р и т е каруци да карат,най много по някоя рикша,да возят белите и интелигентни хора по селата,нали искат да развиват селски туризъм
23
7
 
7
 
! Отговори
До Цветанчо преди 5 години
Как реши, че човека е джигит? На врачка ли беше или по рождение не те бива в мисленето!?
22
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Цветан Караилиевчовека е бил на 50 години. Тоест най-вероятно вече е предал гена. Но от къде толкова мозък у тебе? Направи услуга на човечеството и не си предавай гените
21
7
 
6
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
Един познат ми бе казал,че такива самоутрепали се джигити трябва да получават наградата на Дарвин,т.е.не предават скапания си ген по-натам
20
3
 
19
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 5 години
...Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено. Нещо диво, нетипично, все едно какво, но нека е различно... Чалга и простотия баце са обзели целокупната българска сбирщина (народ отдавна вече не сме)!
19
0
 
16
 
! Отговори
Маги преди 5 години
В държава в която не се спазват законите, ежедневно ще има жертви. Войната по пътищата в безжалостна и безмилостна. И по всичко личи, че няма край...
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо не знаеш за човека и пишеш не просто глупости, а пишеш с омраза към хората.
17
10
 
5
 
! Отговори
Един преди 5 години
Един бясно каращ джигит по малко ! Айде по вода да им върви все така на джигитите,които газят хора и животни безпърдонно !
16
2
 
10
 
! Отговори
marquise преди 5 години
Добре е завършил земния си път 50 годишният водач, че не причинил вреди на други участници в движението. Бог да го прости!
15
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Бойко само лънти на калдаръми реже ама рекламации- никога.
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дупките също помагат Човек да излети над асфалта.
13
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При този неработещ КАТ и пълното отсъствие на контрол на пътя, катастрофите като тази, ще се увеличават. Според КАТ следствието от тяхното бездействие - превишената скорост, била причината за катастрофите!!! За съжаление КАТ успяха да промият мозъците на много хора с тази лъжа.
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почнаха да летят вече,то с тея дупки кво да прайш,,а този път е пълна трагедия за долен Чифлик
11
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ ПРЕВИШЕНАТА СКОРОСТ Е РЕЗУЛТАТ ОТ ЛИПСА НА КОНТРОЛ,А ЛИПСАТА НА КОНТРОЛ НАД ВОЗИЛОТО Е РЕЗУЛТАТ ОТ ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реалността в България е, че културата на шофиране е на добро ниво, иначе загиналите щяха да се в пъти повече. Чужденците шофиращи в България, имат значително по-ниска култура на шофиране. Трудно е за нормален човек да разбере злобата, с която някои пишат срещу българите и България.