Шофьор без книжка блъснал 9-годишен велосипедист и избягал

Инцидентът станал в Бяла Слатина, мъжът е задържан
Обновена: 13 юни 2018 12:37 | 13 юни 2018 12:37, Анисия Иванова
23
Шофьор без книжка блъснал 9-годишен велосипедист и избягал
Архив: Булфото

Шофьор без книжка е блъснал 9-годишен велосипедист в Бяла Слатина и е избягал, съобщиха от Областната дирекиця на МВР във Враца.

Инцидентът е станал в понеделник около 20.45 ч. на кръстовище в града. Лек автомобил блъснал детето, след което водачът напуснал мястото на произшествието.

Детето е прегледано в болница. След разследване полицаи от РУ Бяла Слатина установили, че автомобилът е шофиран от 36-годишен врачанин. Мъжът бил неправоспособен и управлявал нерегистриран автомобил "Опел Астра“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Р.s-затвора да бъде специален,по цял ден работа,работа и пак работа,тежък физически труд без заплащане,да ги побъркат от работа,да видим като излязат след 2г.дали ще карат пак.Като видят кола,ще бягат като *** от вода!!!!
12
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Трябва да има закони,хванат ли те без книжка да караш-2години по бързата процедура,без съд,тогава като вкарат,само за месец 1000боклука,да видим дали ще се осмелят да карат и други такива ***.
11
0
 
1
 
! Отговори
Руснака преди 5 години
днес.бг сменете си името на онзи ден.бг
10
0
 
0
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
До Хрис Съществена помощ съм готов да Ви окажа,този индивид,ако след нея може да разсъждава,би съжалявал до края на недългия си безполезен живот
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Успех! Не дай си боже да нацелиш някой... глобата ще ти е най-малкия проблем. *** е супер изобретателен, трябват солидни глоби и съответната събираемост. Надявам се да е възможно най скоро
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без книжка, с нерегистрирани кола, неграмотен и не знае и не спазва правилата - такива станаха много, но МВР вкл. КАТ, не смее да приложи закона. От какво ги е страх, от БХК ли?
7
2
 
12
 
! Отговори
Георги преди 5 години
Само дете с колело на улицата,шофьор без книжка...очаквано лоша комбинация...! Напоследък все по-често стават инциденти с деца на безотговорни родители,които си мислят,че все някой друг е длъжен да им пази децата.За нередовните по пътя да не говорим,те май вече са повече от тези които имат книжки,колите им са здрави и всичко са си платили.
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми с тоя данък 1000 лв. и аз смятам да си отрегистрирам колата и да си джиткам с нея, докато ме хванат. Глобата все пак ще е по-малка. После пак.
5
6
 
2
 
! Отговори
Хрис преди 5 години
До 4. Ами намери го да бутне твоето дете. ...и чакай...
4
4
 
12
 
! Отговори
Хрис преди 5 години
И после какво станало!!! Де да беше бутна моето дете - нямаше да чакам на полицията. Щеше да види едни звезди посред бял ден....
3
2
 
12
 
! Отговори
Гггг преди 5 години
Нищо чудно да изкарат сега детето виновно, така е по БГ закони. А в нормалните държави на този *** не му мърдат най-малко 5 г.
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неправоспособен водач с нерегистриран автомобил в несъществуваща държава!
1
3
 
18
 
! Отговори
Трънски кмет гербер преди 5 години
Няма такова нещо, детото е виновно само се блъсна в автомобила.