Задържаха двама, потрошили патрулка в Кърджали

Полицаите им съставили акт за шумно поведение, а те си отмъстили
21 юни 2018 12:52, Анисия Иванова
13
Задържаха двама, потрошили патрулка в Кърджали
Архив: Булфото

Двама са задържани в ареста на РУ-Кърджали за причинени щети на полицейски автомобил и възпрепятстване на униформени служители да изпълняват задълженията си.

Полицаите реагирали на шумно поведение на компания тази нощ в града.

В процеса на съставяне на актове за установеното нарушение 23-годишен направил опит да пречи на работата на униформените и не се съобразил с отправените предупреждения към него.

26-годишният му приятел пък хвърлил голямо парче от асфалтова настилка, в резултат на което било счупено панорамно стъкло и били нанесени поражения върху задната врата на патрулната кола.

Двамата са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е бързо производство по Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
9
 
! Отговори
Кюстендилец преди 5 години
Сигурно са индобългари,а?
6
2
 
13
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
В Кърджали се заселват роми по европейска интеграция на малцинствата. Отпускат се огромни средства. На тях се предоставят жилища с ниски наеми,не се плащат ток и вода. Децата ако ходят на училище им се полагат безплатен транспорт и храна. Майките обикновенно са самотни майки и им се дават пари за всяко чаа ве. Сигаанете не остава нищо друго освен да правят деца и да се веселят. Така е българи и турци работят ,а бай м Ангал се весели! Объркана държава!
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откакто *** от Северна България оглозгаха всичко там и се настаниха в прекрасния ни град, престъпността скочи доста.Допреди 15-20 години махалата в Кърджали беше от точно 100 човека и малките деца не бяха виждали роми изобщо.
4
2
 
9
 
! Отговори
Кърджалиец преди 5 години
На тия са им направили "масаж" в ареста после и на път за там са "паднали" по стълбите няколко пъти и са си "ударили" главите по стената без да искат..
3
0
 
21
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
До 1,Не само в затвора, но и с изключително тежки присъди. Полицая и неговите принадлежности, са под изключително защитен режим. Първо стрелят после питат. Хората трябва да имат респект от полицаите!
2
0
 
20
 
! Отговори
I'm преди 5 години
В Америка може и да не си от късметлиите да те укротят с ток. По-вероятно на третото по ред полицейско разпореждане да те гръмнат. А тия трябва да ги осъдят за нанесени щети на държавно(народно) имущество! Защото тези патрулки се купуват, ремонтират, поддържат и експлоатират с нашите народни пари!!!
1
2
 
17
 
! Отговори
Fck преди 5 години
В Америка ти пускат тока с тийзъра и веднага те съдят за нападение на полицейски служител и за нанасяне на повреди върху полицейски автомобил. Демек затвор брате. Тука ченгетата нито имат Тейзъри с ток а пистолетите на кръста дали стрелят нз..ама иначе ,като те проверяват са големи рамбовци после двама пияници им трошат колата. Бой и тва е.