Депутатът Аврамов: С брат ми се виждаме само на семейни празници

Борислав Аврамов е задържан като ръководител на група за рекет
Обновена: 6 юли 2018 21:29 | 6 юли 2018 21:24, Елка Василева
32

Първи коментар на депутата от ДПС Димитър Аврамов, чийто брат беше задържан като ръководител на група за рекет, побой и лихварство.

Народният представител обясни, че брат му Борислав от години живее в София, предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Двамата се виждали само на семейни празници.

По данни на разследващи групата е търсила хора, които да подпалят колата на убития данъчен шеф Иво Стаменов.

Депутатът обясни още, че чака обвинението да докаже тезата си. Самият Димитър Аврамов преди години беше задържан за подкуп и сега е със свален имунитет.

Вижте видеото на Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Сашо преди 5 години
Еничарския новини!
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единят светец само с покпуп и депутат при това, другият лош. Защо такива хора са в парламента, а 90 те години интелектуалци, доктори миеха тоалетни в САЩ, днес докторите са доктори в западна Европа, на първите децата никога няма да се върнат в България, а следващото поколение няма и български да знае. Вълната продължава и в България остават такива, като този на снимката и брат му и когато това стане масата, шанс за интелигентни възпитани хора има ли?
25
1
 
8
 
! Отговори
ined преди 5 години
Какъвто депутата такъв и брата
24
0
 
11
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Ни лук ял, ни лук мирисъл... хахаах
23
2
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ преди 5 години
СА ГРОБ ЗА БЪЛГАРИЯ-УБИИЦИ И МАРОДЕРИ.
22
2
 
11
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
Проличава си морала в дпс, ако беше нормална партия, тоя отдавна трябваше да си е подал оставката, и това трябваше да стане под натиска на колегите му. Но в нашия случай е достатъчно да връзваш обувките на вожда от време на време и си ок.
21
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кадър на ГЕРБ .През 2012 година в ,,ГЕРБ предприемачи ,,днес командирован в ДПС . Цуни -гуни ,а?
20
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Димитър ако беше от БСП - МАМА МИА - представям си какъв земетръс щеше да има по герберските медии. Ама на оказа се от ДПС, а ДПС са наши хора според Борисов и не могат да бъдат плюти по никакъв начин.
19
1
 
25
 
! Отговори
КОМЕНТАР преди 5 години
Егати и пропадналата държава,всички тия за които се пише са бивши от ,,висшият ешалон''.Никакво прибиране в България,по добре метач навън,отколкото този да управлява животът ми.Само го погледнете господин държавника.На такива на Запад главите им изхвърчат точно със 100 километра в час,веднага,и на секундата.И не може да бъде спасен дори и от Председателя на Комунистическият Интернационал,продажна семка ,,Няредовна'' и недоправена.
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Getsbi 15Ама разбира се че не е от ГЕРБ и Майкъл Джексън не е черен.
17
1
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Продължение. Познайте, наред с Герб , коя партия бележи ръст в нашия край на всякъде, без да има един етнически турчин тук, и при положение , че ромите са християни? Познахте-ДПС.Многодобре са "мотивирани" от такива точно активисти, станали богати от имата на хората, на които плащат жълти стотинки аренда? Между другото тоя , Митко Галата, е многопо зле в разговор, отколкото Баце, на Баце направо му се лее мисълта, в сравнение с Митко, ациницмите ги ръси даже и пред децата си, чувства се недосега
16
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я му проверете и дипломата на тоя,ако е висшист психолог?!Кой,как и къде му я е издал?!Ако има нередности ...Да се приберат и тия от университета!Евентуално...
15
4
 
3
 
! Отговори
Getsbi преди 5 години
До Анонименne e ot GERB
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Депутатът Аврамов: С брат ми се виждаме само на семейни празнициХА-ХА-ХА!!!И на тоя Станишев му е виновен.Всичките в ГЕРБ са такива.
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
защо държите престъпници в зоологическата ни градина ? Прав е Босия, как да отидеш на избори като виждаш какви са ни избраниците.Да не знаеш какво правибрат ти, та нали на семейни празници си говорите какво правите.Да будалкаш някого е нещо, но да будалкаш цял народ е всичко.
12
1
 
21
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Продължение.Лично протеже на Фидосомва, ако я помните още, дясната ръка на Баце едно време.Тя първа се отрече от него, котато се разшумя за далаверите му, напълно основателно.Баце пък се отърва от Фидосома, която му вършеше мъсната работа по нашия край.Митко Галата влезе в ареста на следствието, поседя няколко месеца там, и си излезе по живо по здраво, като заяви-"Ако ме съдите, знам всичко и ще срина целия Герб, като си отворя устата!"Сега е от ДПС, и познайте, коя партия расте в нашия край?
11
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая турска *** не знае с какво се занимава брат му нали
10
0
 
22
 
! Отговори
Вуте преди 5 години
Още малко и да му повярвам?!На тоя и Пена му се изсмя,като го видя?!
9
0
 
22
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До КОМЕНТАР Ще те поправя.Беше вече депутат, когато го затвореха. Той предложи и Герб прие прословутия закон за "белите петна", кпоред който всеки може да предяви претенции към наследствената ти земя, ако решиш да не я обработваш или даваш на мутри като него под аренда.Баща му, соц тиректор на СП "СТОЛОВЕ" през комунизма, после-ликвидатор на най големия консервен комбинат, до гр.Бойчиновци.Генезиса на парите им е комунистически, след това-далавера с ликвидацията на комбината.
8
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Принципно не може някой да отговаря за действията на друг човек ако не е негов настойник или попечител. Не им знам историята ан тези двамата, но подходът да хо питаме какво мисли за брат си е абсурден