Моторист в кома, изгубил контрол на "Хонда"-та си

Приет е в критично състояние в болницата в Добрич
7 авг 2018 12:07, Анисия Иванова
10
Моторист в кома, изгубил контрол на "Хонда"-та си
Архив: Булфото

Мотоциклетист е в кома, след като се е движил с несъобразена скорост в района на Каварна, съобщават от областната дирекция на МВР.

Пътното произшествие е възникнало около 00:30 часа днес. 36-годишен водач на "Хонда" е изгубил контрол над управлението и се е преобърнал.

Мъжът е настанен в реанимацията на болницата в Добрич в критично състояние - с черепно-мозъчна травма. Досъдебно производство разследва катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
фен на танас преди 5 години
Това е може всичко друго да е виновно, но настъпи ли ПТП несъобразена скорост. Карам си мотора с 50 по хаимбоаз в един завой яко голяма дупка мотора пада в нея и ме изхвърли в насрещното единствено късмет ме спаси да не ударя един дядо който нямаше вина в насрешното движение. Всичко е несъобразена скорост може да бутнеш пешеходец изкочил между колите с 20кмh и пак ще си виновен защото си несъобразителен трябвало е да караш с 5км да не го бутнеш.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Катастрофата е станала в "района на Каварна". Ако е извън Каварна, разрешената скорост за мотористите е до 80 км/час, а в Каварна до 50 км/час. Пише несъобразена скорост, значи не е превишил разрешената скорост или по-точно не може да докажат с каква скорост се е движел. Защо е изгубил контрол не пише. Може да е имало дупка на пътя и нещо друго, но ... несъобразена скорост. КАТ е за закриване по най-бързия начин.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Каските които минават доста тестове преди да се пуснат на пазара са изчислени да предпазват от такива травми."Айде да не говорим, като не сме наясно, а? Изкарай "А" категория, покарай 10 годинки и тогава се мешай...Първо - на пазара на каски е пълно с китайски ментаци и младите се подвеждат по цените(не всеки има хилядарка за готина каска).Второ - поради безпаричие масово се купуват каски 2-ра ръка, без да се знае, че тя има срок на годност(3 години или 1 падане).Има и още фактори...
5
0
 
6
 
! Отговори
До Язък преди 5 години
Съобразена скорост няма при ПТП ... според КАТ.
4
6
 
0
 
! Отговори
Язък преди 5 години
Съобразена скорост и лични предпазни средства например като каска едва ли някой щеше да говори за мозъчно черепна травма. Каските които минават доста тестове преди да се пуснат на пазара са изчислени да предпазват от такива травми. Едва ли е карал с 50-90 км в час.
3
5
 
8
 
! Отговори
хм.... преди 5 години
Съобщихте ли на клиниките и мед. заведения, които извършват трансплантации, че има донор?
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То "несъобразена скорост" няма. Това е измислица на КАТ, за да сме винаги виновни, когато има катастрофа. За КАТ след ПТП има две възможни скорости - превишена и ако не е превишена е несъобразена. За КАТ съобразена скорост няма, ако има ПТП.
1
0
 
10
 
! Отговори
матура преди 5 години
До сега не знаех, че движението с несъобразена скорост може да доведе до кома! Е, вече знам.Дано момчето се оправи!