При проверка: Нелегален алкохол във Варнеско

Ментето било в туби и бидони в мазе в Игнатиево
7 авг 2018 12:37, Анисия Иванова
7
При проверка: Нелегален алкохол във Варнеско
Снимка: Агенция "Митници"

Митнически служители иззеха близо 300 литра нелегален алкохол от избено помещение във Варненско, съобщиха от Агенция "Митници". Нелегалният алкохол е открит на 3 август в къща в село Игнатиево, община Аксаково.

В избеното помещение на къщата митническите служители откриват при проверката 294 литра етилов алкохол, съхраняван в ПВЦ туби и бидони с вместимост 10, 11, 30, 40 и 80 литра.

Измереното със сертифициран денситометър алкохолно съдържание на открития продукт е от 45 до 60 обемни алкохолни градуса. За алкохола не са представени никакви документи за произход и платен акциз по Закона за акцизите и данъчните складове /ЗАДС/.

Взети са проби за лабораторен анализ и определяне вида на задържания продукт. След излизане на резултатите от лабораторната експертиза ще бъде образувано административнонаказателно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това пак е върха на простотията! Октомври месец почти във всяко мазе ще има по толкова ракия, а казаните врът до пролетта. Тръгнали да правят мръсотия на човека и това е!
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимката има поне 500-600 л алкохол. Май митничарите са си прибрали разликата. Само в 5-те 80-литрови бидона има 400 л.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те голям направили - 300 литра. То всеки средностатистически българин има толкова в мазето.
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, това са някакви брутални сутрогати, които нямат място в организма! Избягвайте пиенето по черноморските кръчми! По цялото черноморие, из кръчмите средна класа това се сервира и няма оправия.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че не могат да пишат, не могат, ама не са се научили, че има функция на компютърната програма да им провери правописа, толкова са зле, горките :)
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама моля ви се, моля ви се, не изземвайте близо 300 литра нелегален алкохол от мен, та аз съм само едно избено помещение, нямам нищо общо!
1
2
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Да не е Варненско,а? До кое отделение учи,бе Анисия ? До кое,не чедо неграмотно ?