Пияният бияч финтирал гардове, "балконинг"-ът му неуспешен

В стаята му била открита спринцовка с упойващо вещество
46
Пияният бияч финтирал гардове, "балконинг"-ът му неуспешен
Кадър: bTV

Поредният екшън в Слънчев бряг, при който пиян англичанин наби възрастен мъж, е станал в хотел на Ветко и Маринела Арабаджиеви. 27-годишният Дани Джеймс Кнот беше арестуван, след като преби и опита да удуши друг почиващ – 68-годишен шотландец, който се придвижва с бастун.

Младият британец опита да избяга на полицаите, спускайки се по терасите от петия етаж надолу.

В стаята му пък била намерена спринцовка, съобщи пред bTV Ангелина Ангелова, говорител на хотела. По думите на майката на пияния англичанин в спринцовката е имало упойващо вещество, което той си слагал, тъй като му растял зъб и го боляло.

Още по темата

По думите на охранител англичанинът нападнал шотландецa след забележка да не се опитва да влезе в бара, който вече бил заключен. Побойникът избягал и се заключил в стаята си на 5-ия етаж. Когато полицаите пристигнали, той избягал през терасата и скачайки от етаж на етаж, стигнал до земята. Там обаче бил арестуван.

Днес ще стане ясно дали ще му бъде повдигнато обвинение.

Попитана за собствениците на хотела, Ангелина Ангелова обясни, че има с тях служебни взаимоотношения, но впечатленията й са, че те са изрядни работодатели на 5000 души.


Днес стана ясно, че Кнот е почивал заедно с майка си, като от рецепцията първоначално даже я повикали, за да го успокои. Без резултат, както се вижда от кадрите от инцидента, заснет от охранителните камери.

Пиарът на хотела Ангелина Ангелова разказа в ефира на bTV, че в ранните часове на вчерашния ден туристът, във видимо нетрезвено състояние, опитал да вземе алкохол от затворен външен бар. Охранител го видял и „учтиво го помолил да не влиза зад бара”. Последвала агресия – Кнот ударил охранителя, който съобщил за инцидента по радиостанцията.

Англичанинът влязъл в хотела, по думите на Ангелова бил превъзбуден. Там отново го посрещнали охранители, посегнал им. „Избягал е, те са тръгнали да го търсят, тъй като площта на хотела е доста сериозна”, обясни Ангелова.


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Мосю Бесен преди 7 месеца
Троша му кокалите и след това викам полицията... да му пишат акт ;)
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен

5000 българина остават да бъдат прецакани от "добрия" работодател и си мълчат.
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това че е англичанин не би трябвало да попречи на охраната да го неутрализира и предаде на полицията! Ако такъв инцидент стане в Англия охранителите ще бъдат мигновенно уволнени! Те за какво са там?
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
до 37 Тео, ти англето го остави на англичаните в Англия, по-добре кажи трябва ли да се уволнят тези некадърници- охранителите?
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Там отново го посрещнали охранители, посегнал им. „Избягал е, те са тръгнали да го търсят, тъй като площта на хотела е доста сериозна”, обясни Ангелова.

Муахахахаа...да ви имам и охранителите и всичкото, папагали!
Пиян човек да не могат да озаптят.
К'во остава ако не е пиян?
Няма такава държава!
37
0
 
10
 
! Отговори
Тео преди 7 месеца
Каква е тази комедия - 27 годишен явно малолетен англичанин на който му расте зъб нападнал 68 годишен шотландец с ***, биейки преди това и изплъзвайки се на охраната. След това се прави на ямакаши и успява да мине 5 етажа като принца на Персия въпреки, че е пиян на кирка. И това всичко в България!
То е ясно, че всичко ще му се размине тук, но дано поне като се прибере в къщи работодателите му разберат какви ги е вършил и да свърши като шведа - на улицата, безработен!
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пишете неща, които на робовладелеща на хотелите - не му дреме! Осъзнайте се!
35
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Шопето 34
Айде сега, един идиотин англо и веднага всичките са такиви! Я ние да се видим що за стока сме! Они са 65 милиона а ние - уж 7! Я виж статистиката за катастрофите по пъто в Англия и в България! Колко са нашите идиотини и колко техните???
А тия файлетони за рептилите ги дъвчат някои изтрещели в Англия както и в България! Ама в България са много повече като единични стойности така и проценти!
34
6
 
4
 
! Отговори
Шопето преди 7 месеца
Да се бият, нас като славяни, тракийци и татари, к'во ни бърка? Шотландци и англичани си имат закачка от векове, а и двамата са поданици на 100-годишната рептилка Кралицата. ШотландскиятКьопалдак не е толкова престарял, да е минал курс по бойноИзкуство как да върти бастуня и да е дърварил с него дрогиранатаКратуна на ингелизкотоКопиле! Скоро даваха по TV-то карате турнир, ката, мъже и жени в инвалидни колички. Охраната си заслужават боя, да са изкарали обучение по самоотбрана, а не да саТюфлеци!
33
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Фейк нюз. Този не е никакъв анфличанин, а най обикновенна пияма ватенка
32
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
E МНОГО СИ ...САШЕ.
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До айде бе

мъдрец ! случва се да расте по късно
30
0
 
18
 
! Отговори
айде бе преди 7 месеца
На 27 години му расте зъб?
29
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Цялата наглийска нация е съставена от такива "капацитети".
28
1
 
10
 
! Отговори
House M.D. преди 7 месеца
Саше, какво означава "балконинг"?
27
0
 
23
 
! Отговори
Бобчо преди 7 месеца
Поредното доказателство, че хулиганите са еднакви навсякъде. Да, ама тоя в Англия такива изцепки няма да посмее да прави, защото ще го счупят от бой и после при дежурния съдия и на сутринта ще изтрязнява с кафевите в панделата, където ще лежи мноооого дълго.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 17
На мен пък ми се струва- типично по английски.
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
М ... да . Тереза е виновна .След като това е английски гражданин ,а тя е шеф на държавата няма как ,или тя или кралицата. Все някой трябва да е отговорен. Тъй ами.
24
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Трябва да има двама-трима такива туристи зад решетките, за да разберат най-после тия пияни гoвeдa, че като сме бедна държава, това не значи, че могат да си правят каквото си поискат.
23
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Безработни англичани на Социални се забавляват на Слънчев бряг ............ големи туристи били ............