Пияният бияч финтирал гардове, "балконинг"-ът му неуспешен

В стаята му била открита спринцовка с упойващо вещество
46
Пияният бияч финтирал гардове, "балконинг"-ът му неуспешен
Кадър: bTV

Поредният екшън в Слънчев бряг, при който пиян англичанин наби възрастен мъж, е станал в хотел на Ветко и Маринела Арабаджиеви. 27-годишният Дани Джеймс Кнот беше арестуван, след като преби и опита да удуши друг почиващ – 68-годишен шотландец, който се придвижва с бастун.

Младият британец опита да избяга на полицаите, спускайки се по терасите от петия етаж надолу.

В стаята му пък била намерена спринцовка, съобщи пред bTV Ангелина Ангелова, говорител на хотела. По думите на майката на пияния англичанин в спринцовката е имало упойващо вещество, което той си слагал, тъй като му растял зъб и го боляло.

Още по темата

По думите на охранител англичанинът нападнал шотландецa след забележка да не се опитва да влезе в бара, който вече бил заключен. Побойникът избягал и се заключил в стаята си на 5-ия етаж. Когато полицаите пристигнали, той избягал през терасата и скачайки от етаж на етаж, стигнал до земята. Там обаче бил арестуван.

Днес ще стане ясно дали ще му бъде повдигнато обвинение.

Попитана за собствениците на хотела, Ангелина Ангелова обясни, че има с тях служебни взаимоотношения, но впечатленията й са, че те са изрядни работодатели на 5000 души.


Днес стана ясно, че Кнот е почивал заедно с майка си, като от рецепцията първоначално даже я повикали, за да го успокои. Без резултат, както се вижда от кадрите от инцидента, заснет от охранителните камери.

Пиарът на хотела Ангелина Ангелова разказа в ефира на bTV, че в ранните часове на вчерашния ден туристът, във видимо нетрезвено състояние, опитал да вземе алкохол от затворен външен бар. Охранител го видял и „учтиво го помолил да не влиза зад бара”. Последвала агресия – Кнот ударил охранителя, който съобщил за инцидента по радиостанцията.

Англичанинът влязъл в хотела, по думите на Ангелова бил превъзбуден. Там отново го посрещнали охранители, посегнал им. „Избягал е, те са тръгнали да го търсят, тъй като площта на хотела е доста сериозна”, обясни Ангелова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
15
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
английска пропаднала дрога по-зле са и от задокеанските им издънки!
19
2
 
28
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Абсолютна пумия е слънчака, имаше един подобен случай пак с британец преди няколко години даже два случая, в единия полицай носеше куфара на британеца след като не му направиха нищо след изгъзиците му, а в другия случай пуснаха британеца да излежи присъдата си в Англия и тамошната министърка го помилва, той се беше опитал да убие барман в България. Робска държава сме си. Този трябва да го осъдят по бързата процедура и при това ЕФЕКТИВНО.
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
5000 души персонал и не са се събрали 20 за "мечка" ?хващат го като е мега пиян, бой докато загуби ориентация, изхвърлят го до табелата на слънчака и докато се прибере до хотела няма да знае какво е станало.
17
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СТРАНДЖАТАЕлементарен си. Типично по руски.
16
2
 
23
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
До АБЕAbe, чебурашшкаа, я си запази тези речи за пред приятелите, на руска вечер, с руски песни на Кобзон.Навсякъде има подобни елементи.Въпросът, обаче, е друг. Ние създадохме курорт-чудовище, в който се пие безразборно, наркотиците се продават на всеки ъгъл, правят се дринг обиколки и искате да няма подобни изпълнения?Е, няма как да стане.Не може да искаш да напиеш всеки втори турист и да го дрогираш и след това да няма изпълнения.
15
4
 
11
 
! Отговори
АБЕ преди 5 години
ТОВА ДА НЕ Е ДУРАЧОК БЕ-ПУТИН ДА МУ Е ДРЪННАЛ ЕДНА ИНЖЕКЦИИКА--КАКВО КАЗВА ТЕРЕЗКАТА ПО СЛУЧАЯ--НЕЗАБАВНИ САНКЦИИ ОТ КРАВАРЧЕТАТА,*** ШВАБИТЕ И ЕНГЛИШЧЕТАТА..НЕ МОЖЕ ТАКА--НАШИТЕ МОМЧЕТА ТАКА СА СИ СВИКНАЛИ--ДА БИЯТ А И ТОЗИ ШОТЛАНДЕЦ КАКВО МУ СЕ МОТА ИЗ КРАКАТА...
14
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той не е знаел че упойката не трябва да се смесва с алкохол, инъче е много добро дете!Изсрaхте се на Слънчев Бряг, сега плачете че нямало качествени туристи
13
16
 
6
 
! Отговори
един преди 5 години
А ако нямаха 5000 души персонал, тогава тия хора къде щяха да работят? Това, дали са постигнали успехът им по честен начин е съвсем различен въпрос. Освободете се от соц мисленето, че всеки предприемач е престъпник.
12
4
 
8
 
! Отговори
do 10 преди 5 години
Какво имаш в предвид да тропне и да забрани да влизат? Да забранят на всички англичани да влизат в страната ли? Ако е така, шегуваш ли се?!
11
0
 
24
 
! Отговори
Бирено мече преди 5 години
1000 лв. и го пускаме, нищо не е станало!
10
0
 
11
 
! Отговори
... преди 5 години
Няма ли един политик с топки, да тресне по масата и да се приеме строг? След изцепка на подобни *** в България, забрана за влизане в страната.
9
9
 
25
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Чудно как от МИ6 още не са обявили Русия за инжектирането на английски граждани с психотропни вещества и за това че руски шпиони от ГРУ наливат насила алкохол в устите на клетите поданници на Бети рептилката.Сега вече след този случай Великобритания с чиста съвест може да извърши един наказателен удар в Сирия.
8
1
 
17
 
! Отговори
do Pehol преди 5 години
Като гледм Борис Джонсън или сегашната им първа министърка, не съм много сигурен, че са се научили как да не ги допускат до властта.
7
0
 
22
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
Хубава работа, ама великобританска. Добре че няма пострадали хора.
6
0
 
35
 
! Отговори
Pehol преди 5 години
Поредният британски ***. Имат едни към 20% нормални хора и всичко друго на острова е алкохилизиран и наркоманизиран *** който изтрезнява след уикенда към втлрник и от сряда почва да мисли как ще се напие в петък. Големи *** са, добре че тия 20% са се научили как да им слагат хомота и да не ги допускат до властта.
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любопитно е, че битят е шотландец.
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брекзитът му у нас не е минал... твърдо ще се приземи
3
1
 
48
 
! Отговори
Др. Шпек преди 5 години
Доста бавноразвиващ се или бързоизоставащ ще да е тоз англичанин щом му расте зъб на 27 години.
2
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Упойка и алкохол... Това е достатъчно, да превърне и Далай Лама в бияч и подрсжател на Чарли Шийн в добрите му години....
1
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи и там имат хотели с "доста сериозна площ" тези мили бизнесмени...Тюх да му се не види, не трябваше да завършвам СУ преди близо 30 години, трябваше да стана ceляк!