Мъж нападна таксиметрова шофьорка в Стара Загора

След като пристигнали на адреса я ударил и отнел телефона й
10 окт 2018 14:23, Красимир Ангелов
10
Мъж нападна таксиметрова шофьорка в Стара Загора
Снимка: Булфото

Мъж е нападнал жена таксиметров шофьор в Стара Загора и е откраднал мобилния й телефон, съобщават от МВР.

На 9 октомври във Второ РПУ е получено съобщение за лице, което е потърсило медицинска помощ в ЦСМП - Стара Загора.

На място е установена 25-годишна жена от областния град, която заявила, че работи като таксиметров шофьор и около 04:30 ч. е взела клиент от кв. "Македонски" в Стара Загора, за да го закара до Дъбрава.

След като пристигнали на крайната точка, клиентът и́ нанесъл с юмрук удар в областта на лицето и отнел мобилния и́ телефон.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредният индиец. За всяко престъпление,извършено от индийци да се пише. Пък дано обществото се осъзнае най-сетне и да изисква унищожаване на индийските колиби и прибирането на всички индийски рецидивисти до живот,където да им се случва същото,което те са причинявали
9
2
 
1
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
какъв по-добър спрей?представи си че излизаш в квартала, до магазина , трябва ли винаги да си въоръжен? Явно трябва....Просто такива "дознайници" трябва да търкат подовете на панделките цял живот и никога да не са сред обществото.Нося си спрей за вълци, ако ми излезе такъв бог да му е на помощ, защото друг няма да го спаси!
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като знам какви са телефоните в момента , китайски за по 200лв, КОЙ ще купи такъв? заложните къщи вече не ги взимат, ще да е някой мнооого изпаднал от всякакъв строй крадец...
7
2
 
5
 
! Отговори
Шофьорландия преди 5 години
-Моля, таксито, което поръчах да се управлява от жена.След малко нежен женски глас:-Вие по работа ли ще ползвате таксито или да се посмеете?-Да се посмея.-Тогава излезте на терасата и гледайте как паркирам!
6
0
 
7
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Май настана време да се въоръжаваме.Мисля си че ако журналистката имаше поне добър спрей в себе си дали нямаше да се отърве само със стрес.По селата вече не остана много за бране и *** ще стават все по нагли
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднага в затвора за 5г та да му дойде акъла иначе и тоя след някоя година ще е Селядин.
4
0
 
6
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Хайде тримата -Борисов,Цацаров,Младенов в Ст.Загора и утре м 9ч.пресковференция ....докога ще сме само с криминална хроника...
3
0
 
22
 
! Отговори
Зарали преди 5 години
Егати куражлийката-25 годишна, че и нощна смяна, и чак до Дъбрава да вози клиент! Ми ако бяха 2-3ма клиенти?Кураж и горе главата, съгражданке!
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е че това си е нещо обичайно. Преди време на мой познат двама юнаци-бабаити му измъкнаха телефона от ръката и избягаха. Той подаде оплакване в полицията, ама кво, нищо. То няма и кво да направи полицията в тия случаи. Трябва да внимаваш и да се пазиш.
1
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще има ли пресконференция на МВР и среща с 40-те посланници за случая?