Една неделя на пътя и 4 загубени живота

В столицата са станали две тежки и 18 леки ПТП-та
29 окт 2018 09:07,
6
Една неделя на пътя и 4 загубени живота
Снимка: архив, Булфото

Четирима са загинали, а 27 са били ранени при 17 катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщи МВР.

В София един човек е загинал и един е бил ранен при пътни инциденти.

В столицата са станали две тежки и 18 леки катастрофи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 3Сбъркани са ти представите за работа! А това,което си написал е такъв тюрлю-гювеч,че и ти самия не можеш,да обясниш,за какво става въпрос!
4
0
 
9
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Кога КАТ е работил в последните 29 години?КАТ да работи означава за всяко нарушение КАТ да налага санкция. Всичко останало е имитация на работа. И разбира само катаджиите и останалите от онези 80% може да си мислят, че за да налага КАТ санкция за всяко нарушение, трябва до всеки шофьор да има катаджия или на всеки 100 метра да има катаджия.
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Какво значи "неработещ" КАТ ? Когато работи,спира,проверява и налага санкции-рев до небесата ! Когато не са били някъде,където е станало ПТП с последвала смърт,което няма как да знаят,дори и боб да хвърлят отново рев до небето.Не КАТ ще реши проблемите на обществото,а политиците! Как и по какъв начин,си е тяхна работа.Виждаме че не желаят или не могат! Тогава да се махат !
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При този неработещ от 29 години КАТ, това си е направо успех. Явно българите сме много по-добри шофьори, отколкото си мислят онези 80%.
1
3
 
1
 
! Отговори
май ще ги преди 5 години
биеме тази година румънците? Ктайно време е. Както някои драскащи в този форум ги наричат "мамалигари". Не може така мамалигари да се трепят по пътищата повече от булгаре. Нал' тъй?