Мъртва жена открита в апартамент в Горна Оряховица

В жилището през изминалата нощ е имало купон
Обновена: 10 ное 2018 22:13 | 10 ное 2018 22:00, Елка Василева
42
Мъртва жена открита в апартамент в Горна Оряховица
Снимка: архив, Булфото

Откриха мъртва жена в апартамент в Горна Оряховица. По непотвърдена информация тя е била наръгана и обезобразена. Жертвата е на възраст около 40 години.

Според съседи от 1 до 5 ч. сутринта в апартамента е имало купон, чували са се силни шумове, както и удари.

По непотвърдена информация в апартамента живее около 35-годишен мъж, който е бил наркозависим, пише „24 часа“. Съседи са се опитали тази сутрин да проверят какво се случва, но никой не е отворил вратата.

По-късно през деня те видели мъжа да пие бира пред входа на кооперацията с видими следи от насилие по лицето и главата.

Лично той е отворил вратата на пристигналите полицаи. Първите екипи на полицията и спешна помощ са изчакали пристигането на криминалистите.

Все още не е ясно колко души са присъствали на среднощния купон.

Огледите на мястото продължават.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко е виновен. Да организираме протест, защо България няма петролни залежи. Как може хан Аспарух да допусне тази грешка и да не са му искали оставката. Бойко да отговори.
28
7
 
1
 
! Отговори
Впрочем преди 5 години
Спри да манипулираш плюсовете и минусите на коментарите!
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти твърдиш, че има война срещу жените, което не е вярно, затова давам тези примери. Не се прави, че не разбираш.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха, ти си НПО активистка! Пак питам колко са жертвите на катастрофи, рак, сърдечносъдови заболявания, на реални войни и на домашно насилие? Ти ми даваш избирателно примери, премълчавайки, че всеки ам. Щат има свои закони. Понастоящем в 35 от 50 щата има смъртно наказание. Катастрофите, раковете, и сърдечносъдовите заболявания НЕ са насилствена смърт. Ако за теб някой починал от сърдечносъдово заболяване е убит от някого, то ти си напълно невменяем. Реалните войни ги предизвикват мъжете...
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха, ти си НПО активистка! Пак питам колко са жертвите на катастрофи, рак, сърдечносъдови заболявания, на реални войни и на домашно насилие? Ти ми даваш избирателно примери, премълчавайки, че всеки ам. Щат има свои закони. Понастоящем в 35 от 50 щата има смъртно наказание.
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фредерик Бейли Дийминг е убиецът. Отворете криминални досиета и там прочетете за много убийци. Има един сериен убиец в САЩ от 70-80 години на ХХ век убил в продължение на 25 г докато го заловят над 680 жени осъден на доживотен затвор (?!) макар, че в този щат има смъртно наказание. След 30 г има право на всеки 2 г да иска предсрочно освобождаване. Друг случай на убийство: жена запалила мъжа си докато спи и е осъдена на смърт. Животът на 680 жени не струва изглежда колкото живота на един мъж!
23
0
 
3
 
! Отговори
Тангра преди 5 години
Всеки прави каквото си поиска. Няма закон нито справедливост.
22
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какви са тези примери с убийства в чужбина отпреди 100 години?
21
5
 
3
 
! Отговори
До 30 преди 5 години
Каква война между половете? Убитите мъже са в пъти повече, жертвите на катастрофите са в пъти повече, на рак, на сърдечносъдови заболявания и т.н. Стига пропаганда!
20
3
 
3
 
! Отговори
До 26 преди 5 години
Представлява по-тежко престъпление, защото е война между половете. Ако някой се самоубие (без да е наранил или убил други преди това) никой не го съди животът си е негов. Когато мъжете се избивате помежду си е вид самоубийство. Фредерик Дийми Флеминг е убил жена си и четирите си деца като най-малкото е било на 18 месеца (26.07.1891г), защото си намерил любовница, после убил и нея в Мелбърн, Австралия. През януари 1892г посетил брачна агенция в Сидни с цел да си намери млада жена.
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сега да чуя рев да се легализира дрогата. мека,твърда, на трева,на лепило, на прах, на хапчета, на инжекции...................няма значение, купон да пада. отиваш си в магазина, легално си купуваш хапчета,вчесто бонбони, правите си купона, пък..........който оцелее до сутринта.
18
3
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
пуснете сега справка, колко регистрирани оръжия има в горна оряховица, и анализ на количеството стрес спрямо стила музика преди 1989 и след 2004.
17
5
 
11
 
! Отговори
До 26 преди 5 години
И с какво убийството на жена е по-тежко престъпление от убийството на мъж? Знам, че целта на НПО активистите е да прокарате ИК.
16
3
 
7
 
! Отговори
До 25 преди 5 години
Работата е там, че и повечето от убийците са мъже, и повечето от жертвите също са мъже. Така че всякакви приказки за геноцид над жените, необичайно високи нива на насилие над тях са пропаганда на джендърските НПО-та. България не се различава от останаите страни в ЕС или по света. Мъжете се избивате помежду си и това си е ваш проблем. Ако жените се убиваха помежду си щяха да стоят нещата друго другояче.
15
5
 
4
 
! Отговори
До 17 преди 5 години
Работата е там, че и повечето от убийците са мъже, и повечето от жертвите също са мъже. Така че всякакви приказки за геноцид над жените, необичайно високи нива на насилие над тях са пропаганда на джендърските НПО-та. България не се различава от останаите страни в ЕС или по света.
14
2
 
3
 
! Отговори
Dead women преди 5 години
and dead man - на кой му става тъжно освен на най-близките?
13
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1И какво? Истамбулската конвенция щеше да влезе и да ги спре ли?
12
1
 
7
 
! Отговори
Коннвенции преди 5 години
пактове,харти,писмени договори...Смях около шведската маса...Единствените ценни харти са хартиите с цифров номинал...
11
4
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 5 години
Приятелю,процентната статистика мъж/жена е досадно-информативна - важното е купона да тече...
10
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво се чудите сякаш не си знаем бг простотията на какво е способна.Седнали да пият и веселят изпокарали се за някоя глупост казали си по 2 приказки на контра и скочили да се убиват...Миналата година семейство полицаи така се изпозастреляха в София.Хапнали,пийнали и бум,бум.Два трупа.Няма нужда от наркотици някой като си е див селянин и чаша минерална вода стига за да си покаже моженето.Миналата седмица някакъв сотаджия *** гръмна жена си щото не била платила кабелната...че и детето после.