Срещу заплащане – надзирател, внасял вещи в затвора

29-годишният мъж е задържан, работил в Ловеч
7 дек 2018 16:07, Анисия Иванова
7
Срещу заплащане – надзирател, внасял вещи в затвора
Архив: Булфото

Задържан е надзирател, внасял срещу заплащане неразрешени вещи на лишени от свобода, съобщиха от МВР.

Полицейските действия са осъществени на 5 декември. 29-годишният служител от надзорно-охранителния състав е от затвора в Ловеч.

Според събраните до момента данни, той е внасял забранени за притежание вещи на лишените от свобода, като за целта е получавал и предварително уговорена сума.

По случая е образувано досъдебно производство за получаване подкуп и за длъжностно престъпление, а работата по неговото документиране продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Ловеч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И...Също,...Само-доктор,.....Може-да-каже,...Дали-е-добър, за-властта, някой-човек...Как-смее, учения-състав,..Да-мълчи,...Пред, резила,...От, болни,...И, не-почтенни- хора,.. Как-смее, да-не-съди,...Докторите,...Тази-пасмина, от- кафеджий,..И, пушачи,.. Заради-която, се-родиха,...Милиони-излишни-деца,....Болни-генетично...Стерйлни-джуревци...Едрй,..Главоци....Плешиво-население,.. Смятащи- бездарни .....Че-и, по- 205 см.....
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българйя, ще-страда,..Заради, печките...И, че-не-раздава, по-130кв.м.И, че... Множи, болните...Със-предимство...Гърция, ме- любеше,...1997г...Когато, искаше- Българйя,...От, глад,... Да- умра,...Кремиковчанин...Терорйзма, на- Българйя,...Издига, болни-хора, на-власт,...Ражда, и, запознава,...Изродени-хора,...Склонява, към-атака,...
5
0
 
2
 
! Отговори
Списък в караулка преди 5 години
зает е колегата да се занимава с тънки нещица. Тя чистачката ще гони бандитите.
4
1
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
мда,"голям праз"!..Та това е проктика по всички затвори по света!Па и не забравяйте,че панделата е място за ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА,НИЩО ДРУГО!!!!!Има затвори по света,които с лукса си биха ви накарали да се пишете "призонер"....Пак повтарям:-Панделата е място за ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА,НЕ е място за инквизиция!!!!!Во Бугария обаче нещата са малко..."излъкутени".Па и не само у нас..Ако някой е за обесване,да се обеси!.Но гаврите са неприемливи.
3
0
 
2
 
! Отговори
ilia преди 5 години
to da e samo edin,ako gi izlovat vsichkite niama da ostanat nadzirateli,a s cialata si naglost prestapnicite izlizat na protesti za po visoki zaplati
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди време в един жълт вестник публикуваха снимка на депутата от БСП Николай Тишев гол голеничък на плажа и го пръскат с шампанско разни мутри. Е, такива хора ли ще бъдат носителите на новия морал..
1
1
 
2
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Ще внася ами как.Ако вечер у тях дойдат мутри и му кажат -занеси този тел.на шефа или колата гори ..ко ..няма да занесе ли..