Фитнес, тичане, диета: Как да отслабнат зодиите?

Близнаците да си намерят другарче за фитнес
11 дек 2018 22:00, Теодора Драгоева
6
Фитнес, тичане, диета: Как да отслабнат зодиите?
Pixabay

Не е тайна, че отслабването е трудна мисия. Има различни стратегии за сваляне на излишните килограми, като едни са ефикасни за една група хора, някои са подходящи за други, а трети изобщо не вършат работа. Вашият зодиакален знак може да разкрие донякъде кой метод за отслабване би бил най-добър за вас, базирано на личните ви характеристики. 

Ако да свалите излишните килограми е ваша цел отдавна, но все не може да ви се получи, ето какво може да опитате:
 
Овен
 
Вие сте конкурентен човек, който има нужда от предизвикателство. Започнете да практикувате спорт, в който можете да се състезавате – колоездене, спининг, маратон. Изберете си някоя диета, която включва максимално от храните, които обичате. Важното е да не се отказвате, дори и да не виждате бързи резултати. Научете се на търпение и се придържайте към въпросния план поне шест месеца.

Телец
 
Загубата на тегло с бавно, умерено темпо е най-подходяща за вас, защото това е най-качественото и най-здравословно отслабване. Заложете на всекидневните упражнения за гъвкавост, правете йога или пилатес. Започнете да се храните умерено и ще стигнете далеч. Залагайте на малките порции, а вечер хапвайте лека храна.
 
Близнаци
 
Намерете си приятел, с когото да ходите на фитнес. Планирайте посещенията си поне два пъти седмично и гледайте да подходите наистина отговорно. В останалите дни се опитвайте да ходите по-дълго време пеша. По отношение на храненето – заложете на разнообразното, но леко меню – не сте тип човек, който ще може да яде всяка вечер зеленчуци на пара.

Рак
 
Вашият знак е воден, така че би трябвало да обичате плуването. Вземете си карта за най-близкия басейн и си намерете личен треньор, който да ви изготви план как и по колко време да плувате и да ви мотивира допълнително. По отношение на диетата – просто си забранете да консумирате всички калорични храни и полуфабрикати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добре е да кара водни ски гола.
2
0
 
1
 
! Отговори
Ди Е-та преди 5 години
Овен, телец и козирог да минат на диетична трева.За останалите - повече алкохол и по-малко мезета.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Вашият знак е воден, така че би трябвало да обичате плуването."Не думай. Щом си рак, няма как - обичаш плуването! Всички водолей - на работа във ВиК!