Спипаха 20-годишен ром, отвлякъл дете в Пловдивско

Бандитът завързал момчето и му взел телефона
6 яну 2019 16:32,
31
Спипаха 20-годишен ром, отвлякъл дете в Пловдивско
Снимка: pixabay.com

С мярка за 72 часа в пловдивския арест е 20-годишният Иван Тодоров с прякор Гангстера за побой и отвличане на дете. Бандитът е от ромски произход и живее в Баня, Карловско, уточниха от МВР за "24 часа".

Престъплението е извършено в петък. Тогава Гангстера отишъл в близкото село Михилци и там отвлякъл 14-годишното момче. Първоначално го прилъгал да му покаже пътя до с. Бегово. Детето гръгнало с Тодоров. 

Стигнали до уреченото място пеша. Бандитът завързал момчето и се вмъкнал в жилище да краде. Междувременно отмъкнал и телефона на детето и изчезнал.

По-късно близки се обадили на родителите, които подали жалба в полицията.

"Задържан е в петък в РУ на Хисаря, след което с прокурорско постановление мярката му е удължена на 72 часа. Криминално проявен е и е осъждан", допълниха от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
7
 
! Отговори
Toto преди 5 години
72 часа и с това ще си остане.
18
1
 
5
 
! Отговори
Жан-Люк Пикард преди 5 години
Ромоладеца пуснат ли е вече на свобода?
17
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Анонимени как ше смените Конституцията?..-Като оставите як бакшиш на келнера?
16
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До АнонименСегашната ни конституция е от 1991-ва година,драги!.."Яшарът Правешки" вече беше в кауша!Впрочем,...за теб не знам,но всеки,който е поживял по негово време знае,че ..така наречените "роми",..или "***",..или "уискита",ТОГАВА РАБОТЕХА по полето ,та се късаха!Здравата ръка на "Яшар" ги държеше изкъсо,много изкъсо!..Е,сега обслужващия персонал на "Яшара" стана "Султански Харем"...Нищо не го интересува,освен..."УСВОЯВАНЕТО"..
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПроСоТоше сменяме конституцията бе...
14
0
 
3
 
! Отговори
БХК преди 5 години
Ромът е искал само да си поиграе с детето за 20-30 мин. ама е видял ,че протектора на телефона му е пукнат и е решил да му го оправи в града ,а детето пък го е помолило да го върже за дървото преди ромът да хване влака.
13
0
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Традиционно герб електората се готви за предсрочни
12
0
 
5
 
! Отговори
АсанкУ преди 5 години
И ся кво?Братчеда ще го пускат ли на гаранция ил няма?Пет чавета има да храни.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПроСоТоГоляма част от тях са докарани тук от Яшар Правешки, който не се е допитал до народа чрез референдум. Затова решението му може да бъде оспорено и на тези да се даде временно гражданство. Същото да се отнася и за потомството им.Пък и законите се променят, включително и конституцията.Има и държава /Индия/, която е обявила, че е готова да ги приеме. Това много облекчава нещата.
10
2
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Анонимен 6видях какво си написал и щях да го подмина,ако не беше ТИПИЧНО НАША .."работа":-ВИНАГИ СЕ НАПЪВАМЕ ДА ПРАВИМ НЕЩО,КОЕТО просто е невъзможно..Ето и сега:-Казваш:-"Крайно време е да лишаваме "ромалето"../точната дума започва с "ц",ама пусто не дават да я споминяме../ от българско гражданство...Хубаво,но как може да стане това,когато Констинуцията повелява:-"Чл. 25. ...(3) Български гражданин по рождение не може да бъде лишен от българско гражданство".?!
9
1
 
3
 
! Отговори
Елиша Онобио Бона преди 5 години
и детето вероятно е от ромски произход не са могли да се разберат за съвместно откраднатият телефон
8
0
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
а,тъкмо щех да попитам какво казва "коняка"-адвокат на "рома" по въпроса и видях,че "БХК" вече е подхвърлил една от версиите..
7
1
 
11
 
! Отговори
БХК преди 5 години
Ще защитаваме тезата, че момчето е подвело ромът за маршрута , като и двамата са се заблудили къде се намират. Няма отвличане, загубили са ориентация.
6
4
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
МОМЧЕТО Е ВИНОВНО ЩОМ СЕ Е ДОВЕРИЛО НА ..............
5
0
 
22
 
! Отговори
Не е гангстер, преди 5 години
не е бандит. За да бъдеш такъв, са нужни качества - съобразителност, самообладание, характер.Този синковец е един най-обикновен михлюз-глезльо, който е хранен наготово докато порасне, не си е направил труда да учи, не ще да работи, иска да имитира бандити, които е виждал във филмите и по ТV-новините. Но е сербез само когато издевателства над малолетно дете, което е спипал да е самичко.За този "Гангстер" - един хубав пердах, после лишаване от гражданство и изгонване от страната.Да върви на майн
4
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече е време да почнем да ги лишаваме от гражданство, при всяко провинение, да им се отнемат правата и паспортите. Който иска да им дава убежище, те не могат да се нормализират.
3
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От край време Баня Карловско се свързва основно с престъпници. Вижте го тоя, вижте и мадридския мошеник Симеон.
2
5
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
добре че не го е продал на некой турчин за органи.Има информация че турци се свързват с ромския етнос да крадат деца. Упоените деца през Турция в Израел.
1
0
 
51
 
! Отговори
Владимир Зидаров преди 5 години
За тоя хубавец има само едно наказание:Двадесет годишна каторга в уранова мина.