Дядо почина при инцидент с тролей в София

Тръгнал да слиза, шофьорът не го е изчакал
32
Дядо почина при инцидент с тролей в София
Снимка: Булфото, архив

Възрастен мъж почина при инцидент на столичния булевард "Акад. Иван Евстратиев Гешов”.

По информация на МВР мъжът е пътувал с тролейбус, който се е движел по линия №2, на спирка е тръгнал да слиза, но шофьорът на превозното средство не е изчакал.

На място веднага е извикана линейка, медиците обаче само констатирали смъртта на мъжа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: тролейинцидентпочинал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
8
 
! Отговори
К.Д. преди 5 години
Сменете заглавието! Не ви ли срам?!
19
0
 
11
 
! Отговори
арх.Ангелов преди 5 години
Човекът , който е починал е арх.Жеко Тилев. На 69 години! Само искам да кажа две думи на журналистите писали този материал: Това е Човекът-архитект проектирал зала "Арена армеец" /с колектив , разбира се/. Знам , че не го знаете, допускам, че и Бойко Борисов не го знае. Но пък се хвали - той и придворните. Жалко е. Ако беше някоя безсмислена плеймейтка - реки щяхте да излеете от писания....... Поклон!
18
1
 
15
 
! Отговори
до Авторката преди 5 години
Дядо може да казвате на Вашия дядо, но не и на един чужд на вас 69 господин.Само в България се използват названията "баба" и "дядо" за хора минали 60-те години.Навсякъде се по света се използва "госпожа" и "господин".
17
1
 
9
 
! Отговори
Ра преди 5 години
Оправете заглавието. Звучи тъпо и несериозно. ДЯДО...
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В автобус 2 има камери, които показват какво се случва при вратите. Ама кой да гледа. Сега ще го изкарат преумора от натоварения график. А то е дебилизъм. Мир на душата на дядото.
15
5
 
2
 
! Отговори
Константин Жеков преди 5 години
В Симеоново на нас ни е 6 мизерниците се возят на автобус
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леля ми така я влачи един и й счупи крака. Вместо да повика бърза помощ по радиостанцията- слязъл, погледнал я и казал Айде, ставай, нищо ти нема. И си потеглил.
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди много години едно момиче от моето училище умря така. Слизала от автобуса, автобусът затворил вратата и защипал крака и и после потеглил... влачил я почти цяла спирка! :((( А беше само на 12... Все си мислех, че нещо се е променило с цялата тази електроника или че поне шофьорите са станали една идея по-внимателни, но уви.
12
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знайте всички вашето бъдеще са старините! Затова не плюйте по възрастните а и от друга гледна точка е въпрос на култура и възпитaние!
11
8
 
11
 
! Отговори
До виуууу, виуууу преди 5 години
Явно си млад и не знаеш как беше едно време, а и не арзбираш, че техниката се развива. Едно време тролеите, автобусите и трамваите първо бяха нови, после постепенно остаряваха и накрая и заменяха с други. Сега обкновено купуваме втора употреба превозни средства за градския транспорт. Едно време градският транспорт беше няколко пъти по-начесто от сега и се возеха много хора, примерно 10-20 пъти повече от сега. Примерно автобуса, с който аз ходех на работа беше сутрин на 2,5 минути, сега е на 15 м
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
страшна тенденция за само лоши новини
9
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се плюйте на стари и млади. Факт е че у нас населението застарява с много бързи темпове. Този младеж е превъзбуден. Всички остаряваме.
8
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12Дано последните минути от живота ти да преминат във фекална яма! Защо възрастните са виновни за твоя отчаян живот?
7
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време тролеите бяха стари и амортизирани. Да не говорим за това неприятно "виуууу, виуууу" дето се чуваше вътре в тролея. Отделно превозните средства от градският транспорт бяха на по половин час и като дойде рейс, трамвай, тролей и всички се хвърляха да се качат. Тогава много често хората висяха по вратите, и те не се затваряха. Така си висяха хората до другата спирка и там вече ако се освободи място. Хората бяха страшно изнервени от цялата тази блъсканица.
6
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да прости възрастния човек, а виновникът да плати с лихвите. Сред водачите в градския транспорт има отвратителни негодници. Не всички са такива, но има и крайно неприятни грубияни, мързеливци, безотговорни типове. Трябва да им налагат такива наказания, че след като санкционират двама-трима, на останалите да им държи влага през целия им трудов стаж.
5
17
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе квото и да кажете, кмета на София е ЧЕРВЕН.. Грешката е вярна, ГЕРБ са комунисти..
4
2
 
23
 
! Отговори
честито преди 5 години
браво, навсякъде некъдърници заради изсмукването на образованието и чистия геноцид над българина, но трайте си да...
3
21
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ИМА ГО В ГООГЛЕ: ЕПИЗОД 5 НА НУ ПАГАДИТРОЛЕЯ ГО ХВАНА ЗА ГЛАВАТА И ПОТЕГЛИ
2
20
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разписание гонят и бързат. Работил съм на тролейбус номер 3 по бай тошово време. Но никога не съм бързал, винаги съм изчаквал до последно пътниците да слязат и да се качат, и след като се уверя че няма за слизане и качване затварях вратите и чак тогава потеглях. 20 години съм карал тролейбус и нямам едно произшествие. Но в онези години живота беше спокоен. Никой не бързаше за никъде. Хората бяха по нормални от сегашните. Нямаше този стрес и нерви. Движението не беше натоварено. С една дума РАЙ.
1
4
 
35
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТРОЛЕИТЕ ТРЪГВАТ СЛЕД КАТО ВРАТИТЕ СА ЗАТВОРЕНИ!С ОТВОРЕНИ ВРАТИ ЛИ Е ТРЪГНАЛ!