Постоянно пиян син убил 64-годишната си майка в София

Той не издържал постоянните критики на майка си
14 мар 2019 20:00,
7


Жестокото убийство на 64-годишна жена в София е станало след скандал със сина на жертвата. Причината е, че той е бил в постоянно алкохолно опиянение и не издържал постоянните критики на майка си. Това разкри шефът на СДВР Георги Хаджиев.
Още по темата

Той също така допълни, че освен към алкохола 42-годишният мъж е бил пристрастен и към хазарта. Убиецът е криминално проявен и има редица регистрации за кражби, както и за шофиране в нетрезво състояние.

"Причината за за това жестоко убийство е възникнал спор между майката и сина заради неговото постоянно алкохолно опиянение. То е било нетърпимо и в един момент майката е отправила доста сериозни забележки. Тя дори няколко пъти го е гонила от дома им. Има данни, че също така е бил зависим от хазарт", заяви Георги Хаджиев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

От прокуратурата допълниха, че убийството е извършено на 10 март, но е било разкрито чак на 12, след като колеги на жертвата от столичен ресторант не успели да се свържат няколко дни с нея. Синът ѝ е направил пълни самопризнания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
malart преди 5 години
Българската милиция ще отчете разкрито убийство и ще оправи трагичната си статистика. Разкритите престъпления са само такива. Прокурорът и той ще запище точки
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо този случай е мечтата на криминалиста. Вечно пиян и безработен убиец-комарджия, скандалджия и несретник, и пълни самопризнания. Поне като си признаваше тавряс ли беше, или на литър спирт?
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РусофобНаистина е така, на западо никога в живота си не са виждали или не знаят какво е това пияница, как ще ги стигнем
3
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами не е издържал човека
2
7
 
16
 
! Отговори
от провинцията преди 5 години
Това изобщо не може да ме учуди. София е най пропадналия град в света
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
брей как всичко се знае в таз държава ама постфактум. Евала на Герберите...