Мъж уби жена си след скандал, свидетел стана едно от децата им

Пробол я е смъртоносно пред жилището им в Ботевград
27
Мъж уби жена си след скандал, свидетел стана едно от децата им
Снимка: Булфото, архив

Мъж уби жена си, а след това се самоуби в жилището им в Ботевград.

Убийството е станало в квартал "Васил Левски” около 17.30 ч.

Жертвата е 37-годишната Камелия Аярова, а извършителят – съпругът й Любомир Аяров, на 42 години. Той я е пробол смъртоностно.

Убийството е станало на публично място и пред свидетели.

Основната версия, по която работи полицията, е престъпление от ревност.

Семейството има две деца, едното от които е станало свидетел на убийството, допълва bTV.

До момента на престъплението в полицията не е имало жалби за проблеми или агресия в дома им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм жена и съм против приемането на ИК. Това по никакъв начин не защитава моите права. Има държави, които я приеха и познайте - насилието не се изпари изведнъж. И как една хомосексуална двойка ще докаже пред съда кой каква роля е играл? Разликата, когато мъж се бие с мъж и когато мъж бие жена, е огромна. Мъжът е по-силен от жената физически. Каквото и да говорите, това е факт.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами спрете тогава да лъжете, че конвенцията била за насилието над жени!
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Аз ти побяснявам, че НПО-тата дефинират пола като социално конструирани роли,*Ти обаче си интелигентен за разлика от повечето които са срещу ИК и можеш да манипулираш. Аз не виждам къде е проблема, щом даден индивид се чувства като друг пол, да не го играе такъв. В крайна сметка нещата опират до мисленето и изградените стереотипи.
9
1
 
4
 
! Отговори
Пиле, преди 5 години
Аз ти побяснявам, че НПО-тата дефинират пола като социално конструирани роли, а не като биологична даденост, а ти се правиш, че не разбираш. Повтарям, това го налагат ЛГБТИ и *** организациите, лесбийките феминистки от тртата вълна. Потърси информация за джендърния спектър на идентичностите на Джудит Бътлър, *** флуидността и т.н.
8
1
 
2
 
! Отговори
До 19 преди 5 години
Конвенцията дефинира пола като социално конструирани роли, чл. 3 т. C. Германя ратифицира конвенцията и въведе трети неопределен пол в нормативните документи, *** обучение в училищата, унисекс тоалетни, гей бракове, а сега ще въвежа *** неутрален език. Същото е и в Скандинавия. В тези щати на САЩ, където управляват демократите е същото дори без ИК, както и в Канада. Двете страни са поканени от Съвета на Европа да я ратифицирт независимо, че не са европейски.
7
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Конвенцията няма да реши този проблем изобщо.. Тя е за съвсем друго и с друга цел.Абе мамул що заблуждаваш аудиторията?Ти чел ли си конвенцията, че да взимаш отношение по въпроса?
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете по природа са РЕВНИВИ, особено ако ОБИЧАТ жената с която живее!Ревността и обичта са взаимно- изключващи се!Ако обичаш истински ще дадеш свобода! Няма по-голяма ценност след съвършенство от свободата.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Конвенцията няма да реши този проблем изобщо.. Тя е за съвсем друго и с друга цел.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
. Иначе почти не съм попадал на омъжена жена, която да не е готова да изневери, имам доста такива секс партньори.Изневярата е физическа и духовна! Човек който не е намерил своята половинка ревнува от физическата изневяра. Другият тип хора, просто обичат!
3
2
 
10
 
! Отговори
До Стмат преди 5 години
Половината от работещите в НПО-тата са от "различните". Второ, ИК практически задължава държавата да издържа неправителствените организации. Трето, конвенцията прокарва ЛГБТИ и *** пропаганда сред подрстващите, т.нар. *** обучение в училищата. Гей организациите и лесийкитефеминистки от третата вълна от години се борят да предифинират основни понятия като пол, брак и т.н. в нормативните документи.
2
3
 
4
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Амааан дрънголници,Какво искате както при КомунизЪма да има нулева престъпност! Или да пише, че жената се е пробола сама, е няма как. Винаги когато има убийство на мъж над жена намесате ИК - срещу фактите само маргиналите вървят!
1
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредния комплексиран неудачник, който знае че друга не може да си намери, и за това се държи за жена си като удавник за сламка, въпреки че ясно е разбирал че с връзката им е свършено!Защо няма нито една жена която да е убила мъжа си, след като я е зарязал, а при мъжете се случва редовно?Момичета бягайте от комплексираните си приятели и съпрузи, веднага щом ги усетите че са такива!Добре поне че този изверг сам си е сложил края