Разбиха нарколаборатория в Сливен

Задържан е 41-годишен криминално проявен
4 апр 2019 18:00,
3
 Разбиха нарколаборатория в Сливен
Снимка: БулФото
9 пликчета с амфетамин, найлонов плик с метаамфетамин, прекурсори, съдове, предмети, различни бутилки с течности и вещества са открити при специализирана операция по  установяване и задържане на лица, занимаващи се с производство и разпространение на наркотици. Това съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Сливен, цитирани от Агенция Фокус.
 
Акцията е извършена рано сутринта на 3 април от полицейски служители и тактическото звено за бързи действия.
 
Задържан е 41-годишен мъж, който е осъждан за заплаха на длъжностно лице. В момента срещу него се водят дела за трафик на хора и хулиганство. Образувано е досъдебно производство, а той е арестуван за 24 часа. 
 
Това е поредната полицейска акция в града, след като от началото на годината бяха разкрити още 2 лаборатории за производство на синтетични наркотици и 3 за марихуана. 
 
От местно полицейско управление съобщават, че хайките за притежание и разпространение на наркотици ще продължат, а контролът в районите на учебните заведения е засилен и ежедневен. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Сливеннаркотици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Не случайно не казват, какви са количествата, отново отчитане на дейност, егати лабораторията, егати чудото все едно Ескобар са арестували. Просто чиляците не са си платили, където трябва, мила родна картинка. А за да е успеха пълен, съда ще ги освободи по живо по здраво.
1
1
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Оня отдолу е давал 20-се фалшиви лева, эа 5 ! А тия да не са раэдавали 2 хапчета эа лев?!Или само с аматьори ще се эанимаваме, а