Как наркобосът Куйович си е издействал "отпуск" от затвора?

Преди ден беше заловен с фалшива книжка на АМ "Тракия"
Обновена: 28 авг 2019 09:49 | 28 авг 2019 09:49,
15
Как наркобосът Куйович си е издействал "отпуск" от затвора?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Наркобосът Будимир Куйович, който излежава 16-годишна присъда за трафик на дрога, преди ден беше заловен в кола на магистрала „Тракия" с фалшива шофьорска книжка.

Още по темата

Оказа се, че по това време е бил в отпуск от затвора. Той му се полагал заради труда, който редовно полагал – като чистач и озеленител, в затворническото общежитие от открит тип в Казичене. Бил преместен там от Централния софийски затвор през пролетта на 2017 г. и режимът за излежаване на присъдата му бил променен в лек, съобщи началникът на затвора в столицата главен инспектор Десислав Трайков.

„Куйович има 2500 изработени дни, които са били достатъчно основание за намаляване на присъдата му с 3 години и половина. Към настоящия момент остатъкът от присъдата му е две години и половина”, каза Трайков.

Той подчерта, че наркобосът е бил преместен в Казичене и получил право на годишна почивка според становищата на много експерти. Освен това, през последните 5-6 години нямал дисциплинарни нарушения.

„Куйович многократно е награждаван заради трудовата си дейност”, каза още Трайков пред Нова.

След като бе заловен с фалшива книжка зад волана, издадена уж в Португалия, черногорецът отново е преместен в централния корпус на затвора в София.

„Следва дисциплинарна санкция, а после и завишаване на режима за изтърпяване на наказание”, поясни Трайков.

По думите му е „абсурд” допускането, че външен човек може да е донесъл документа менте на Куйович в Казичене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички пандизчии са на свобода през деня, работят в частни фирми. Връщат се в общежитието само да спят. Нека народът си мисли, че пандизчиите страдат и са в затвора.
14
0
 
4
 
! Отговори
ПоркоМеркюри преди 4 години
апсурт братя бълхари. и стилът ви е познат.
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не се е сетил да поиска самолетен билет за португалия - изработил си го е човека! и там щеше да си кара към техните плажове с тяхна книжка. нищо. другото лято като тръгне за море, ще се сети.
12
1
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Тоз добре че е с белезници- че като го гледам каква скала е -ако кихне и трите шкембета ще паднат по гръб!
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе у тикволандомутроландия трафикантите на дрога били на свободен режим. Помните ли пикае, щият у шадравани какво каза когато го набедиха че играе с Куйович. Каза че куйович муйович уйович хич не го интересуват по важното за пикае, щият били милионите които са делкали. То и за това Куйович е бил на свободен режим наш Човек е.
10
0
 
16
 
! Отговори
Кух профил преди 4 години
Този шеф на затвора звучи като адвокат на осъдения наркотрафикант. Чист е като момина сълза. Не е лесно, трябва да си заработи рушвета, иначе лошо - или трябва да го връща или....жална му майка.
9
0
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
този в затвор ли е не му личи от килограмите много хубава работа озеленители накрая португалска книжка какво ли още ще чуем и прочетем
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам едно предложение всички български пенсионери да бъдат пратени в затвора! Ще имат безплатно лечение и хапчета, безплатна храна по няколко пъти на ден, фитнес, ремонтирано общежитие, отпуска, възможност за летуване на Слънчака! Със сигурност ще са по-доволни от условията, които имат в момента!
7
0
 
18
 
! Отговори
Муйо КуЮвич преди 4 години
Добре му действа затвора и професията наркобос, качил е поне 20 килца!
6
1
 
16
 
! Отговори
Шефче от Затвора преди 4 години
Официални тарифи : Отпуск за крадец. До 7 дни - 50 лева , над 7 дни - 150 лева. Отпуск за изнасилвач. До 7 дни - 250 лева , над 7 дни - 500 лева. Отпуск за масов убиец. До 7 дни - 500 лева , над 7 дни - 1000 лева. Тарифа "ДА ТЕ ИЗПУСНЕМ БЕЗ ДА ИСКАШ - ДА ИЗБЯГАШ" - С ПРИСЪДА ДО 5 ГОДИНИ - 3000 лева. С ПРИСЪДА ДО 15 ГОДИНИ - 7000 ЛЕВА. С ПРИСЪДА ДО 25 ГОДИНИ - 15 000 ЛЕВА. С ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА - 25 000 ЛЕВА НА ЧОВЕК. Благодаря за вниманието !!! :)
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахах, попаднал на хора и станал човек. Абсурдистане, здравей! Митьо Очите беше в общежитие, Уйович-Муйович-Куйович също, работят хората, трудят се, изкарали пари за да си излежават присъдата от плажа на Слънчака.
4
0
 
18
 
! Отговори
Буревестников преди 4 години
:) ... Ха ха ха ......... Особено в Абсурдистан ( Разбирай - България ... ) сигурно му е било "адски трудно" ха ха ха да си "издейства" отпуск ........ :) .......... Тоя , ако метне някой лев повече ........... сигурно ще му докарат "момиче на повикване" в "затвора" ....... А ако метне още малко отгоре ......... Направо ще му подсигурят ...... ТАНК !!!!!! :) :) :) ..........
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя същия преди ареста му през 2010 даваше пари на Румен Петков. Нещо не чувам истерично виене от Корнелия по въпроса?
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Главен инспектор Десислав Трайков да си кажи тарифата, може да има и други желаещи за отпуска.
1
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Koлко годишен отпуск се полага на един наркотрафикант/убиец в България? А ваучери, бонуси некви?