Наемател се скара с хазяйката си, стреля с газов пистолет по свидетел

Пенсионер се застъпил за жената
10 сеп 2019 17:05,
5
Наемател се скара с хазяйката си, стреля с газов пистолет по свидетел
Снимка: архив "Булфото"

Млад мъж е задържан във Велинград, след като стрелял с газов пистолет по свой съгражданин, съобщи полицията в Пазарджик.

Още по темата

Въоръжен мъж се барикадира в Поморие след скандал с родителите си

Инцидентът е станал в понеделник в къща в курортния град. 26-годишният велинградчанин Р. К. влязъл в пререкание със своята хазяйка, заради неуредени финансови отношения. Избухнал скандал и жената се развикала за помощ, след закани за саморазправа от наемателя.

В този момент по улицата минавал 69-годишният Х. Х., който се отзовал на виковете за жената. При вида на пенсионера наемателят Р. К. извадил газ-сигнален пистолет, стрелял срещу възрастния мъж и го блъснал от стълбищната площадка с предупреждение да не се меси в чужди работи. Пристигналите на място полицейски служители задържали стрелеца и иззели оръжието му.

Оказало се, че то не е регистрирано по установения ред. Пострадалият от стрелбата и падането пенсионер е транспортиран в местната болница, където е настанен за лечение без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
33
 
! Отговори
Изпатил преди 4 години
Тя и моята хазяйка беше станала заядлива накрая, защото нощем не спях редовно при нея. Хем искаше млад жребец, хем и пари за наем- да, но 30 години разлика, си казват думата. Заспиваше след двайсет мин игра, а аз после сам в банята...тука набора малко е прекалил, но не вярвам да се стигне до нещо по- сериозно, в наказанието към него.
3
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо няма да му направят, дори не се и надявайте ... утре е на свобода и така.Сомалия.
2
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя селски тарикат сега трябва да полежи, пък може и да се замисли другия път.
1
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нанасяне на лека телесна повреда, след опит за убийсто и заплаха. Ако системата ни работеше, щеше да си изкара "младини" като лиже на някой друг 20 години в панделата слабините ...