Шофьор блъснал велосипедист във Видинско и избягал

Пострадалият е с фрактура и рани, водачът е задържан
8 окт 2019 11:29, Анисия Иванова
10
Шофьор блъснал велосипедист във Видинско и избягал
Архив: Булфото

56-годишен велосипедист е блъснат от лек автомобил в Дунавци, шофьорът е избягал от мястото на катастрофата, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин.

Инцидентът е станал вчера в 18.40 часа. Лек автомобил, управляван от 37-годишен местен жител настигнал и блъснал отзад велосипедиста, след което напуснал местопроизшествието.

По-късно колата със следи от участие в ПТП-то била намерена укрита в частен имот в село Арчар. Водачът е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. При тестването му с дрегер техническото средство не е отчело наличие на алкохол.

Пострадалият велосипедист е настанен във видинската болница с фрактура на горен крайник, мозъчно сътресение и множество охлузни рани по главата и крайниците. Взета му е и кръвна проба.

Участвалите в пътния инцидент превозни средства – колата със счупени ляв фар и мигач, деформация на капака и спукано предно панорамно стъкло и велосипеда, били иззети по надлежния ред.

Работата на разследващите по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
пешеходец преди 4 години
а мене на тротоара ме блъсна велосипедист, потроши ме и избяга....повече не го видях
4
2
 
0
 
! Отговори
Джендю преди 4 години
*** и алкохоли... Бой до посиняване!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки може да сгреши и да удари някой, но не всеки ще избяга. Жалка твар! Живота на пострадалия, може да е между спирането да помогнеш и бягството на безотговорен страхливец.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм си сложил камера на колелото Ако има запис нещата са много лесни за разкриване Не случайно , при такива случаи следователите първо се оглеждат дали няма камери записали инцидента Бъдете умни , слагайте си камери , на колите , на колелото , вече са много евтини
1
1
 
8
 
! Отговори
Арчар преди 4 години
...ясно!