Митничари засякоха контрабанда на зехтин и мед

Близо тон от продуктите били скрити в камион
4
Митничари засякоха контрабанда на зехтин и мед
Снимка: Pixabay

Зехтин и мед с общо количество от близо един тон, укрити в товарен автомобил с английска регистрация, задържаха митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“.

Контрабандната стока е била открита при проверка на влизащ в страната от Турция камион, управляван от турски гражданин, допълват от пресцентъра на Агенция „Митници“.

Шофьорът представил редовни документи за стоките в товарното помещение.

При сканиране на товара с рентгенова апаратура митническите служители са се усъмнили, че между описа и реалното съдържание на кашоните има разминаване.

При последвалата физическа проверка се установява, че между декларираната групажна стока са били скрити 44 тенекии със зехтин с общо тегло 704 кг и 11 тенекии с пчелен мед с общо тегло 275 килограма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
един тъп анализ преди 4 години
От зехтин и мед в това количество никаква контрабанда не е.Няма да да забогатее от това.Обаче държавните служители на това му викат контабанда.Що ли?Защото и те искат да цоцат и от най-дребното.Или няма рушвет значи е контрабанда.А как да го наречем тая беднотия у нас.Ами да- контрабанда е беднотията.Само че законно.Едни богатеят за сметка на други.СМЕШНИЦИ
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТемидаА ти с какво ще се похвалиш?
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Основният канал за трафик на човешки органи минава през България за Западна Европа.А митничарите заловили шарлан и мед.Да се смееш ли,да плачеш ли? Поне не ги пишете тия че да ги не излагате.
1
4
 
17
 
! Отговори
Темида преди 4 години
Какъв невероятен успех на нашите митничари! Хвала на тях, на техния патриотизъм, родолюбие, себеотрицание!Хванали 700 кила зехтин и 280 кила пчелен мед. Все едно са хванали 250 тона злато, 2 милиона къса цигари, 1900 литра ракия...Човекът се е възползвал от евтината лира и е решил да купи малко стока и да изкара някой лев като я препродаде. Ама нейсе, тъй като в този "новинарски" сайт няма какво друго да публикуват или препишат, са сложили тази "статийка".