СОТ-ът на обраната митница се включил 4 пъти

Продължават да издирват извършителите
Обновена: 20 яну 2020 08:31 | 20 яну 2020 08:28, Петя Славова
12
СОТ-ът на обраната митница се включил 4 пъти
Снимка: Bulgaria ON AIR

Продължава издирването на извършителите на обира на митницата в Благоевград. Обирджиите задигнаха всички веществени доказателства, иззети през последните 10 години от митниците в Югозападна България.

Още по темата


Включително валута на обща стойност 230 хил. лева. Част от парите обаче са фалшиви. Крадците са взели и 20 кг накити, между които и имитации. Мъжете са действали необезпокоявани около 2 часа, съобщава Bulgaria ON AIR.

През това време 4 пъти СОТ системата е реагирала, че има проникване в помещенията. Проверява се дейността и на охранителите, дали действията им са били адекватни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 4 години
Родната милиция може да е неспособна да ни опази от каквото и да е.. но поне 15 годишените с треви4ка в джоба нямат никакъв шанс...!
9
0
 
16
 
! Отговори
Без значение преди 4 години
Мисля, че главната цел са били документите, а останалото е за заблуда на разследващите.
8
1
 
20
 
! Отговори
българка преди 4 години
ХА-ХА-ХА ! Обир като на филм - филмът е "Сам в къщи ", скоро пак го даваха по телевизията. Не бях го гледала отдавна, та си го припомних - абсолютна класика ! Та нашите обирджии от там откраднали идеята - това са Мокрите бандитити, винаги оставят водата да тече ! България е разграден двор, реално няма кой да ни пази от нищо. А нашите Мокри бандити просто са взели нещо, което всъщност е ничие и така или иначе чиновниците щяха да ги откраднат тези пари и бижута! Честито на загубилите!
7
0
 
21
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Ако бяхме държава сота щеше да плати всички откраднати цености, валута и нанесените щети.
6
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички които са толкова зле, че даже не са ги взели в полицията, стават униформени вдигачи на бариери. В момента това са около сто и петдесет хиляди за нищо не ставащи пазача. Все необразовани хора със съмнително минало и неясно бъдеще.
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дъниш се в заведение,сам си.Помощ от никъде,а си пиян на мотика.Идват сотаджиите и те подбарват,а те са само селки момчета,прости и неграмотни.Почват те,и те оставят като куче да лежиш на улицата,кървиш много.После съвсем случайно от там минава патрулката на местното районно и те пита ,,Абе брато,тук некой да не те е бил? Ако има нещо,ела у районното да се ожалиш.''Та там като идеш,още бой да ядеш.Добре че съм израсъл на улицата,та съм оттървал бая бой.Работят на една чистота,но първо идва СОТ/.
4
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 10 години ми се струва,че много малко ценности са събрали.
3
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали знаете сотаджииските фирми чии са? Което пък отново доказва че няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюцюнер-полюцай. А това да те охранява сот е все едно вълк да ти пази пастърмата.
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Симбиоза брато, симбиоза.
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак ли 161???