10 души в ареста след акция срещу престъпността в Айтос и Карнобат

Разбита е и нарколаборатория за пико
22 фев 2020 19:50,
14
10 души в ареста след акция срещу престъпността в Айтос и Карнобат
Снимка: БГНЕС

Над 10 души са арестувани при специализирана акция на полицията срещу битовата престъпност в Айтос и Карнобат, разбита е и нарколаборатория за пико, съобщиха от ОД МВР Бургас.

В момент на производство на наркотика  е задържан мъж, а за държане на наркотични вещества са образувани други две досъдебни производства.

По време на акцията, провеждана от съвместни екипи от служители от ОДМВР Бургас и Зонално жандармерийско управление Бургас, под ръководството и надзор на Окръжната прокуратура в града, са задържани още десет криминално проявени лица за осъществени различни престъпления.

Към момента се установява съпричастността им към извършени кражби, посегателства спрямо личността и др. Проверени са над десет адреса и в двете общини за наличието на крадени вещи. Открити са множество вещи – предмет на престъпления, сред които домакински електроуреди, инструменти, машини. Проверени са и над 50 автомобила за превозване на крадени вещи. Разкрити са пет кражби във връзка с образувани досъдебни производства.

В хода на операцията са извършвани проверки и на водачи на МПС за правоспособност и употреба на алкохол или наркотични вещества. Установен е един случай за шофиране след употреба на алкохол с концентрация – 1.01 промила, както и един случай за шофиране с превишена скорост – 50 км. над допустимото.

В специализираната полицейска операция се включиха и служители от Териториална дирекция НАП – Бургас, които са проверявали търговските обекти за съответствие между продадената стока и наличния оборот.

Специализираната полицейска операция, която започна през следобедните часове в събота, ще продължи и в неделя, казаха от пресцентъра на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
гост преди 4 години
тия от прокуратурата ша вземат сичката престъпност да преборят мноого работа много нещо , ама всяко чудо за три дни ,докато дойде лятото и забравят
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквата да се спасява.За десет години на кормилото ни доведе до национална катастрофа.Народен съд и затвор.
7
2
 
6
 
! Отговори
ГРОБАР преди 4 години
"ДО КОГА РОМИ ЩЕ СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРИТЕ"===========Когато спрат да си продават гласовете на БОКО ТИКВАТА!
6
0
 
0
 
! Отговори
гешев е руска салата преди 4 години
Една мисирка каза че ....
5
2
 
10
 
! Отговори
мак преди 4 години
Няма го човека, който при такива акции се изказваше и громеше всичко живо. Но, след като стана известна онази къщичка, май се страхува от неудобни въпроси за нея. Къде се дяна главпрокурорската войнственост.
4
1
 
10
 
! Отговори
Браво! преди 4 години
Браво на родната полиция, която ни пази!Нашите майки и бащи вече могат да спят спокойно, защото в студ и в пек, в дъжд и в мор, лишавайки се от сън и почивка, с оскъдни средства, но с желязна воля, родната полиция громи престъпните елементи и открива в колите им предметите на престъпленията им - домакински електроуреди, инструменти и машини, както и разкрива наглото им шофиране с цели промили в кръвта.Браво!
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Каскета няма ли да се задейства за разследванията в Испания, или щом не е любовницата на Радев не го интересува? Медийният балон Гешефт дава фира. До сега само изяви и нищо съществено. Хайде каскет чакаме арестуването на Тиквата
2
0
 
9
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ДО КОГА РОМИ ЩЕ СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРИТЕ
1
0
 
8
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
*** ПРАВЯТ КВОТО СИ ИСКАТ