Задържаха бургазлия, склонявал момичета към проституция

Те танцували в заведението му, той им обещавал повече пари
Обновена: 7 мар 2020 17:04 | 7 мар 2020 16:58, Веселина Йорданова
24
Задържаха бургазлия, склонявал момичета към проституция
Снимка: БГНЕС

38-годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на Бургас бе задържан при специализирана полицейска операция, съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Констатирано е, че същият склонявал момичета, работещи като стриптизьорки в бара, да приемат и предлагат и сексуални услуги срещу заплащане.

Към момента са установени четири момичета на възраст 18-27 години, всички от вътрешността на България, които започнали работа в нощното заведение като танцьорки.

С течение на времето обаче 38-годишният собственик на обекта ги склонил към развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане посредством даване на облаги и обещаване на високи доходи.

Обичайната цена за 15 минути била 70 лв., а за половин час - 150 лв., като малка част от парите оставали за момичетата. При претърсването на заведението е намерена парична сума в различна валута и копюри (освен български лева, са открити долари и евро банкноти).

Освен 38-годишния собственик на заведение за срок от едно денонощие е задържан и 46-годишният охранител, като към момента се изяснява съпричастността му към извършваната престъпна дейност.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: МВРпроституция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най евтината любов е платената любов. От опит го казвам . Не виждам нищо лошо в това да се узакони проституцията.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До#14 *** В София е същото, сещам се за една доста подържана на 50 върти ги секакви от20- 25 нагоре. Искарва си 2-5+ бона, лъже хората как ли не и се шматка без да върши нищо особено. Бачка от време на време, по някакви офиси на разни чужденнци и ходи по командировки с тях, била им шофьор и преводач... Постоянно цъка и се рекламира в нета, сама си е сутеньор. Мъжа и е чехлю с широко затворени очи.
15
0
 
5
 
! Отговори
анон преди 4 години
В БГ само "наши" хора имат такива заведения.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Решил съм да отворя училище за гейши,но незня дали от министерство на Образованието ще искат пари за лиценз.Защото ако го сметна за ,,професионално обучение'' ще трябва да премин под тяхното крило.А те както знаете са най-корумпираните.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еде, за 15 минути,в дискотека без пари и цяла нощ)
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Анонимен 4 "Добре де, не ти ли е тъпо, че ти пуска само щото си плащаш?".Не , въобще не е тъпо ! По - тъпо е да се занимаваш : да се залагаш, да извеждаш, да купуваш подаръци, да търпиш *** приказки и правенето на "муцки" и прочие , а накрая може (случвало се е) да си завърти опашката и да останеш на сухо ....
11
0
 
13
 
! Отговори
О Свещена простота преди 4 години
"Левове, валута и други купюри" - някой да не е плащал с акции или държавни ценни книжа, у тоя виртеп, бре моме, списвачка на врели некипели *** статии?
10
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По морето отдавна да вързани услугите хапка,пийка и секс.Дори монтират камери,за да наблюдават поведението на " танцьорката" и клиента и ! Обикновено секс услугите са в помещение приличащо на склад в задната част на заведението.А собственици на заведенията ги знаем кои са- бивши мутри и настоящи пребоядисани комунисти.
9
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борбата с проституцията е едно от най-безсмислените неща на Света. Всяка връзка между мъж и жена има някаква форма на обмен на ресурси.Това е толкова неразривна част от природата ни, че няма смисъл да се борим с това.Колко милиони жени живеят с мъже които вече не обичат само защото иначе не биха се справили финансово с отглеждането на децата? Това не е ли проституция? Същото е. Просто в единия случай спиш с един мъж в другия с повечко различни мъже.
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Яяя, цените се дигналли бе... 70 лева за четвъртинка.."Те и във Франкфурт са същите - 35 евро за 15 минути. Ето на. Стигнахме немския стандарт. Какво се оплаквате.
7
1
 
10
 
! Отговори
Румен преди 4 години
Ало НАП, СЪДЕБНА СИСТЕМА, ДАНС. Как така се отваря такова заведение???А ло оооуууу. Заплати взиматели и за какво?Тука на пазара земеделци в празничен ден лук и картофи продават и то с постоянно наблюдение при пълен контрол.
6
1
 
5
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Хм,"копюра" не е ли е "купюра", г-жо Йорданова ?
5
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя от вчера ли държи това заведение. Защо се правят на дръж ми Каскета. Сега ли разбраха че този предлага кекс услуги. По интересното е кой стои зад него. Щото за един павилион ми искаха един тон документи и на прадео ми кръщелното. Този да каже кой му даде разрешителното и с кой е делкал оборота. Ще излезнат доста интересни неща.
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Плющях една там преди време за 150 на час, беше приятно момиче, че и хубава."Добре де, не ти ли е тъпо, че ти пуска само щото си плащаш? Одил съм, одил съм, *** не е същото като с жена на която си й завъртял главътъ.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Германия да се отвори такова заведение е по сложно от да отвориш сладкарница. Как така тоя 38 годишен се добрал за това разрешително??????
2
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плющях една там преди време за 150 на час, беше приятно момиче, че и хубава. Това трябва да се легализира, стига глупости. По-добре от това да взема държавата пари отколкото да гони малккия човек за дребни нарушения. Както и марихуаната...
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Яяя, цените се дигналли бе... 70 лева за четвъртинка...