Задържаха двама за открити в домовете им наркотици

Те са открити при проверки в Дулово и Силистра
24 апр 2020 12:46, Красимир Ангелов
16
Задържаха двама за открити в домовете им наркотици
Снимка: БГНЕС

Трийсет годишен мъж е арестуван като заподозрян за притежаване на наркотични вещества, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силиста.

В четвъртък в дома му в Дулово, при претърсване, полицейски служители са намерили 5 зелени ампули, 3 розови и 5 бели таблетки. Предстои химическа експертиза, за да се определи видът им.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа, образувано е досъдебно производство.

Суха листна маса с тегло 22.5 грама е намерена при претърсване в частен дом в Силистра вчера. Полевият наркотест е реагирал на канабис.

По случая е заподозрян 21-годишен мъж, който е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
xaxsas преди 3 години
Аз примерно бих се радвал, да работя в индустрията с тревата, за да се посмея на тревоманите. Правил съм го от 2004 когато Кошлуков прокара забраната, та и до ден днешен. Тревоманите дали ще се лекуват с нея или ще пушат за кеф или ще се борят за свобода са си все тревомани и като такива са много готина и лесна за таргетиране група от която целият народ можем да имаме полза. Малко ли тревомани работят по корпорации, че една шепа хора "елит" да им прибира парите под масата?
12
0
 
0
 
! Отговори
xaxsas преди 3 години
В Уругвай напълно пък обезличиха тревата. До такава степен направиха търговията свободна и макар и неочаквано интереса от страна на уругвайците напълно изчезна. Към днешна дата да пушиш трева в Монтевидео се равнява на това да смучеш лепило на пейка. И в България нещата ще се променят, но тези които се борите за промяната трябва да поживеете малко в чужбина, за да усетите колко безполезна всъщност е тревата. На простият човек амидофен, бъбъл къш или бабини трънкини все е лесно да му бутнеш.
11
0
 
2
 
! Отговори
xaxsas преди 3 години
Вижте например ситуацията в Германия, там можеш да гледаш, но е забранено да продаваш и имаме един друг елемент, пълно е с имигранти по парковете които продават и отново има проблем със сивият сектор. В САЩ строят стена, за да спрат трафика на наркотици и сами почват да продават, за да може парите да влязат в употреба вместо да заминават по картели. Доларът се вдигна и има ново перо на икономиката.
10
0
 
2
 
! Отговори
xaxsas преди 3 години
Аз не пуша, но реално там където е разрешено отглеждането има доста по-ниско търсене. Когато съм ходил в Холандия търсенето е предимно от туристи. Самите холандци както виждате си използват парите за екскурзии и отваряне на бизнеси. Ако пътувате по Южна Европа ще забележите че всяка трета фирма и всеки пети турист са холандци. Наркомани винаги ще има, но е редно по един или друг начин да им осчетоводяваме парите вместо да оставяме съмнителни фигури да пренасят парите ни в сивият сектор.
9
0
 
2
 
! Отговори
Shshs преди 3 години
Реалната ситуация е такава че ако се забрани яденето на фекалии със закон все ще се намери някой който ще стане последовател на зайците и ще почне да ги яде борейки се за свободата си да яде ***. След това сигурно борците за свобода за ядене на фека.лии ще организират протести и ядене на фек.алии пред парламента търсейки свободата си да ядат дарадонки. :} Успех в борбата за легализиране, аз съм за тъкмо ще има някаква данъчна облага, за тези които не пушат. :}
8
3
 
3
 
! Отговори
Shshs преди 3 години
А реалните последствия върху допамин, окситоцин, допамин са отвратителни, само човек с над 5-8 години опит в пушенето на "качествена", "холандска" трева може да потвърди на какво ниско ниво му пада и имунната система и как му се изтриват емоциите. Много ми беше забавно да пуша първите 5-6 години, но после си беше чиста наркомания и си го признавам. Надявам се наистина легализирането на този наркотик да покаже истинското му лице, че е смешно в 21ви век да има борещи се за свобода 4/20 у-а хахаха!
7
0
 
2
 
! Отговори
Shshs преди 3 години
Живял съм в Холандия и легална или не тревата е просто един маркетингов трик. Отидете да видите на какво приличат хората на опашката пред кофишопа. Да, трябва да бъде легална, за да може населението да прогледне отвъд "борбата за свобода и легализиране". Хахахаха. Иначе и аз бях напушалка, почнах на 14 и приключих на 26-27 след кратък престой в Берлин, Малага и Холандия където пушенето е почти легално осъзнах че всъщност не мога да продължавам да се идентифицирам с тази фалшива борба за свобода.
6
1
 
6
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Браво на родните топ криминалисти, браво!Да ги предложат за орден стара планина и пожизнен бонус към запалата и пенсия.Цялата европейска преса тръби, че са нанесли тежък удар на организираната престъпност у нас, който е засегнал тежко и колумбийските картели.
5
0
 
6
 
! Отговори
Смешник преди 3 години
Какво ми пишете тия глупости . Тва ли е пратъпноста в бг ,тва трябва да си доста кух журналяга че да пишеш такива смешни новини и да си горд че си учил журналистика там и магистратура може са имате даже докторска степен и тн
4
0
 
6
 
! Отговори
Shshs преди 3 години
Килима е много готин - ретро. Жалко за момчето, че на 30 години и още намира бягство от реалността в опиати. Тревата е малко детска работа, ампули и тем подобни въобще няма да коментирам, безсмислени детинщини от зрял човек. Имам десетки приятели които след като спряха да пушат станаха много свежи хора. Стискам палци на всеки пушещ да види какво е живота след тревата и го казвам от гледна точка на пушил десетилетие по няколко грама на ден. Успех в живота, Дулово и Силистра са прекрасни градове!
3
0
 
0
 
! Отговори
а хаа преди 3 години
Човекът е бил в хоум-офис?
2
0
 
7
 
! Отговори
истината преди 3 години
Още една разбита нарко мрежа.Тея количества струват десетки левове.
1
1
 
14
 
! Отговори
xaxaxaxa преди 3 години
Ще припадна, Гешев не отиде ли да се снима след тази акция разгромила наркоразпространяването в бг.Тези 3 ампули и 5 хапчета , за кого по напред.