Обвиниха мъж за убийството на куче в Етрополе

Той е умъртвил хъски, собственост на негов съгражданин
30 апр 2020 15:38, Красимир Ангелов
26
Обвиниха мъж за убийството на куче в Етрополе
Снимка: БГНЕС

57-годишен мъж от Етрополе е обвинен за убийство на куче, съобщиха от пресцентъра на МВР. Той е привлечен като обвиняем за причинена смърт на гръбначно животно.

След приключване на действията по разследване, проведено от служители на РУ - Етрополе, 57- годишен жител на града е обвинен за проявена жестокост към хъски, собственост на негов съгражданин.

В следствие на неговите действията животното е починало.

Делото е изпратено в Районната прокуратура с мнение за съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Последно убито ли е кучето или е починало, че не става ясно от миш маша ви, хем привлечен за причинена смърт, после в текста става, "проявена жестокост". Само 4 реда, но нищо не се разбира. Ово е стандарт!
18
3
 
9
 
! Отговори
Ристу преди 3 години
Според мен анимациите с антропоморфни животни промиват съзнанието на децата. Започват да мислят, че животните са като нас с чувства, дълбоко съзнание и разбиране за света и че са нещо повече от храна и забавление за хората. Децата порасват, влизат в управлението и сега заради тях животните имат повече права от хората. Тъжната истина.
17
8
 
2
 
! Отговори
комисар Михо преди 3 години
Всички животни са наши по-малки братя.Човек не убива и не яде братята си,нали!Г-жа Чебурашка явно е на друго мнение,но й е простено, защото е русофил.
16
5
 
2
 
! Отговори
До Чибурашка преди 3 години
Кучето е местен деликатес! А котките малките много ги обичат французите!!
15
3
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До SSИ явно не разбираш, че тук става дума не за лицемерие а за отношение към животните. А българите, повярвай ми винаги са се отнасяли с уважение към тях, макар, че са ги използва и за храна. И са се грижели за тях. Както и истинските ловци се грижат за животните в гората, като им оставят храна в хранилките и сол. Но явно за теб това са много далечни неща.
14
3
 
7
 
! Отговори
SS преди 3 години
До 18 Чебурашке права си.На един и същи промит акъл сте.30год фалшива демокрация е това.Нормално е да е така.Забелязвам,че говорите повечето с заучени фрази и клишета.Например който не обича животните(по спец,кучетата)е психопат или лигльо.Не можете да анализирате и да проумеите че ви манипулират и пробутват фалшиви ценности.Но всички ядете месо нали?Е ще кажете не съм го убил аз.Но стимулираш убийствата на животни като си купуваш месо.
13
7
 
2
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До SSТи повдигна темата за семейството. Пишеш :"Как пък ли не кучето или котето ще ми е член от семейството.Това само хора с много уродлива ценносна система могат да го кажат". Нормалните хора не смятат така приятелю. Повярвай ми, че тук във форума мнозинството мислят като мен по този въпрос
12
8
 
2
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До SSСъс сигурност нямаш семейство и никога не си поемал отговорността да се грижиш за някого. Или пък си обикновен недорасъл лигльо, който го е дондуркала първо майка му а след това жена му / ако все още те търпи до себе си. /
11
5
 
11
 
! Отговори
SS преди 3 години
Алооо животно защитниците!И другите лицемери дето нагъвате пържоли и кюфтета всеки ден.Ха забранете лова като нехуманен спорт!Що не го забранят?Защото ловци има много богати хора и хора с голяма власт.И само да си помислите подобно нещо ще ви избият зъбките,и пречупят джендърските вратленца.А тоя ще го съдят за убийство на куче.Или гръбначно животно.И тоя дето ще го осъди сигурно е ловец,или яде всяка вечер месо.
10
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В страни като Виетнам и Китай кучетата са деликатес.
9
8
 
9
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До SSСигурно като малък си измъчвал животни. Всички психопати започват така.
8
11
 
9
 
! Отговори
SS преди 3 години
Единсвените животни които най мразя това са кучетата и змиите.Иначе обичам животните.Най много ги обичам като ги гледам през оптиката на карабината.
7
9
 
13
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До SSЗа индивиди като теб може да не е голяма работа, но всеки който гледа някакво животинче в къщи ще ти каже, че то става член на семейството. Но явно ти не споделяш подобни ценности.
6
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако кучето на съседа ви подлудява от лаене, убийте съседа, а не кучето.
5
13
 
14
 
! Отговори
SS преди 3 години
Това новина ли е?Убил куче голяма работа.
4
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До тука съм прегазил три кучета. Не нарочно, разбира се. Две дадоха фира, третото - терминатор, трънах да намалям от 90, треснах го с около 40, а то стана, отръска се и си замина. После видях че ми е спукана бронята, ама беше късно да го отстрелвам.Назад съм с 700 кинта за лепене и боя само от там, щото тия "Четири лапи, сто бълхи и девет кърлежа" са си го направили семеен бизнес да пускат пcета на свобода вместо да ги приспиват.
3
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да бъде съден за унищожаване на чужда собственост и причиняване на материални и нематериални щети на друг Човек.Други обвинения и присъди са гавра с човека и човечеството.
2
7
 
12
 
! Отговори
Няма такава държава преди 3 години
За съжаление е точно така.Наказанията за насилие над животни станаха по-големи от наказанията на убийците на хора.Що във държава живеем ве ?
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този ще получи по-сурова присъда от убиеца на Милен Цветков.