Установиха мъж, минал през КПП и отказал да пише декларация

Случаят е от петък в Горна Оряховица
22
Установиха мъж, минал през КПП и отказал да пише декларация
Снимка: БГНЕС

Служители на полицейското управление в Горна Оряховица установиха водач, преминал през КПП, отказвайки да представи декларация с причината за пътуването си, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Велико Търново.

В петък – 1 май, в 13.25 часа през КПП – Горна Оряховица е преминал лек автомобил "Мерцедес", чийто водач не представил на проверяващите необходимите документи и отказал да попълни такива.

В крайна сметка той продължил движението си в посока Велико Търново. В последствие е установен – той е 47-годишен, известен на полицията и осъждан. По случая е започнато досъдебно производство.

През уикенда са регистрирани още четири случая на хора, които не са спазили противоепидемичните мерки.

Жена, нарушила заповед на министъра на здравеопазването са установили служители на полицейското управление в Горна Оряховица. В петък сутринта при проверка на адрес в село Първомайци с поставено под карантина лице, същото не е установено на адреса, с което са нарушени предписанията на РЗИ. По случая е започнато досъдебно производство.

Служители на полицейското управление във Велико Търново са установили мъж, който е нарушил противоепидемичните мерки и е подал неверни данни в декларация. В събота на КПП – село Леденик той е декларирал, че отива на работа, като местоработата му се намирала в селото. При последвала проверка на работното му място той не бил установен там. По случая е започнато досъдебно производство.

Две бързи производства за нарушаване на противоепидемичните мерки са започнати в Районно управление - Горна Оряховица. В събота при проверка на два адреса, с поставено под карантина мъж и жена в село Добри дял е установено, че същите не са на адреса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
3
 
! Отговори
инфо 2 преди 3 години
Инфо, внимавай с тези като 11. Независимо от какъв род се пишат. Телефона е импулсен. Кажи сега едно тенкю, баба.И по темата - ДОЛУ ГЕРБ!НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА!
16
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу мафиотите от ГЕРБ! Долу агент Буда!
15
5
 
12
 
! Отговори
Кора Бийка преди 3 години
Ами щом са го установили човека,Господ здраве да му дава!
14
5
 
0
 
! Отговори
инфо преди 3 години
хахаха #11 е за какво да званя на човека който не харесваш . Много гадно постъпваш , я кажи това шефа ти ли е ,или бившата ?
13
26
 
4
 
! Отговори
анкета преди 3 години
Ще гласувам за ГЕРБ на изборите,защото са номер едно (+)Това няма как да се случи ( - )
12
12
 
27
 
! Отговори
Атака преди 3 години
Стига ТОРМОЗ !!! Махнете тези КПП та ! Имаме право да пътуваме до имотите си и до близките си ! Долна диктатура и долни герберунгели !
11
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това 11 # когато и да го отупаш, все има за какво.
10
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И каква е ползата от тези КПП-та,някой може ли да разясни?Струва ми се единствената полза е за полицаите ,които ще получат по 650 лв.бонуси !Излишно прахосване на пари и полицейски ресурси ,които биха били по-полезни за други неща свързани с реда и законността в държавата.
9
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Иначе защо другите хора спазват правилата и изпълняват разпоредбите"Защото са роби!
8
34
 
14
 
! Отговори
А преди 3 години
Всички *** селяни, които нямат мозък, трябва да си понесът наказанието. Никава прошка към селските тарикати. Иначе защо другите хора спазват правилата и изпълняват разпоредбите. Бой по тъпите кратуни
7
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутренско-милиционерската държава в действие!Сигурно ще му пратят баретите тия мафиоти.
6
12
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу диктатурата на Мутрите!Стига репресии!
5
13
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
спрете с тоя терор срещу хората защото скоро всичко ще се обърне срещу властта !няма да ви търпим повече !
4
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже какъв престъпник само!Не е като едни други, които обраха държавата и станаха причина за смърт на хиляди хора. Които приватизираха предприятия, построиха тризонети, хотели, хасиенди в Барселона и т.н.Дръжте престъпника!Насъскайте гологлавите си копои, нека го заловят и бият на воля!
3
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бб като минава оттам пише ли декларация ?
2
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това май няма нищо общо с вируса, прилича на чиста репресия.Плочата ще се обърне скоро. Вулканът 30 години изпуска пара, все някога ще изригне. Най вълнуващото е, че някой така са свикнали да виждат само пара, че няма да разберат/повярват какво им се случва.
1
18
 
3
 
! Отговори
СЕРЕГЕЙ преди 3 години
ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ Е ЛИКВИДИРАЛ ЛЕВСКИ,А Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ.ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ