Млад шофьор блъсна на зебра момиче, влачил я 10 метра

Тя е с тежки наранявания – счупен таз и ляво рамо
49
Млад шофьор блъсна на зебра момиче, влачил я 10 метра
Снимка: Dnes.bg

Млад шофьор е блъснал снощи на пешеходна пътека момиче във Враца, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал малко преди 22 часа на оживената улица "Екзарх Йосиф".

18-годишният водач е блъснал и влачил поне 10 метра момиче на 14 години.

Пешеходката е получила тежки наранявания - счупен таз и фрактура на лявото рамо. Била е приета в хирургичното отделение на врачанската МБАЛ "Христо Ботев".

По случая е образувано дознание, допълват от полицията. По първоначална информация, водачът е предизвикал катастрофата, тъй като е отнел предимството на движещото се по пешеходната пътека момиче.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
8
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 3 години
Да го осъдят на 10год. като болногледач на момичето без право на един час самоотлъчка даже. И ако момичето се оплаче от лошо отношение от него,веднага в трудов лагер за 5 год.
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФелайшоВнимавай ти да не бъдеш заличен.
42
0
 
9
 
! Отговори
Qwerty преди 3 години
Само в България един *** пешеходец като се качи в кола и става много умен шофьор.Жалко за момичето.
41
1
 
8
 
! Отговори
Жалко преди 3 години
Че младият шофьор няма да стане булка в затвора. В България справедливост не търсете.
40
2
 
7
 
! Отговори
Фелейшио Кейн преди 3 години
Това племе е вредно за околните. Трябва да бъде заличено веднъж завинаги
39
1
 
8
 
! Отговори
До 39 NB преди 3 години
На практика искаш пешеходеца никога да не пресече улицата или да чака много минути или часове. Второ, човекът с автомобила се придвижва бързо, а пешеходецът бавно, а ти искаш още по-бавно да се придвижи. Представяш ли си, ако разстоянието му е 20 минути, ни по твоя съвет изчаква по няколко минути или часове на всяко кръстовище, за колко време ще стигне?
38
23
 
4
 
! Отговори
NB преди 3 години
Не оправдавам нарушителите но, едно спиране на мпс извън кръстовище заради 1 пешеходец означава - разход на гориво, амортизации и износвания по частите на автомобила и като цяло - поредица от действия които трябва да извърши шофьора. Какво усилие се изисква от 1 пешеходец да спре и да изчака няколко секунди?
37
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навремето синът на бизнесмена Киров беше вдигнал 333км. в час. Беше снимал километража и публикувал клипа в интернет. Когато му зададоха въпрос, отговори: "Аз знам какво правя. Тези, които карат с 60 км. в час са по-опасни от мен."Ще ми се да го попитам: и откъде ти, вчерашен п.икльо, можеш да знаеш? Или мислиш, че парите автоматически те правят знаещ? Знаеш ли колко хора почерниха знаещи като теб?
36
5
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Тва го докара либ*рализма. Престъпниците не трябвало да се накзват- а да се превъзпитават. Затова са и меки законите, тая дъвка, че законите били ок, ама не се прилагали я оставете за приказките на маса. МЕКИ СА ЗАКОНИТЕ. В БГ ако престъплението е неумишлено - автоматични оправдателна присъда. И всеки го знае, затова и не влага старание, усърдие, няма страх. Всеки си вика - ми то утре можже аз да съм ня мястото на шофьора. Абе гадно племе са българире-всеки гледам само себе си. Това е!
35
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това дете на 14 години какво прави по улиците в 22 часа. Да не би да е отивала на рабора нощна смяна. А на този млад шофьорун немаше ли кой да му каже че преди пешеходна пътека се кара с 30 км. Или е мислил че се намира на магистралата враца ботевград. Такива като този трепят наред в големите градове. Да му се вземе книжката и никога повече да не се качи на автомобил. Аз съм изкарал книжката по време на бай Тошо. Тогава книжките ги даваха след 3 месеца чанч с жигулата. А сега след две седмици.
34
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много диво племе
33
1
 
1
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
тинейджър скочи в морето от втория етаж на мост търсят го водолази инфото е от ФЛАГМАН
32
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Научете ги тези хора да спазват правилата и какво означава зебра,книжка не трябва да се дава,докато не се научат на дисциплина и да спазват стриктно и винаги правилата!
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Не ги учат че колата има *** за спиачка ,а не само за газ"Въпросната дума е задраскана от листовките, като обидна, та затова има толкова некадърни шофьори напоследък
30
2
 
12
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
Не ги учат че колата има *** за спиачка ,а не само за газ
29
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В София шофьорите спират на пешеходна пътека с пешеходец, но се случва някой с номер най-често от Пловдив или Варна да си кара както е свикнал.
28
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя е готов за НСО
27
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В държавата на суджуците и банкянския еднокнижник е така. Всички са равни пред закона, но някои са по-равни.
26
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В закона няма предимство на пешеходец на зебра. Предимството е на пешеходна пътека, а какво е пешеходна пътека нека всеки сам си прочете в закона. Сигурен съм, че над 90% от шофьорите не знаят какво е пешеходна пътека.
25
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
18 годишен + БМВ/АУДИ + обръсната глава = неочаквано добра комбинация