След катастрофа с мотор момче и момиче са с опасност за живота

Шофьор на кола отнел предимството им на пътя
Обновена: 2 юли 2020 07:50 | 2 юли 2020 07:30, Камелия Цветанова
7
След катастрофа с мотор момче и момиче са с опасност за живота
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Двама младежи с опасност за живота след катастрофа с мотор.

Момчето, управлявало мотора е на 20 години, а момичето, което се возило зад него - на 19, съобщи Нова тв.

Двамата са с множество травми и счупвания по цялото тяло. Транспортирани са с опасност за живота към университетска болница в Стара Загора.

Инцидентът стана минути преди 23 ч. на разклона за град Крън, казанлъшко.

Водач на лек автомобил "Мазда" не спазил знак стоп излиза на главния път Казанлък-Габрово и отнема предимството на моториста.

Момчето с мотора не карало бързо, според очевидци, опитало се да избегне удара, но неуспешно. В момента участъка се регулира от полиция.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това момче ще е единственото в България, което не е карало мотора си бързо.Второ, какво значи бързо в случая? Колко е ограничението на скоростта за мотористи там където е станала катастрофата?
5
1
 
3
 
! Отговори
шок и ужас.беге преди 3 години
Младо е момчето, още не е било достатъчно озлобено, след това премеждие ще си даде сметка че човек и добре да шофира-умира и затова ще им тегли една майна на правилата и на ограниченията на скоростта, също като политиците, дори и да искат да са честни никои не им дава възможност
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Жалко за децта! Светла им памет!"Не знам защо бързаш да ги ожалваш, тая сутрин вече са ги изписали и са без опасност за живота, докато стигне тази новина до тука, виж в локалните старозагорски медии. Обаче сега на пишман шофьора не спрял на знак СТОП ще му разкажат играта, поради щото моториста е бил напълно изряден с документите и не е нарушавал нищо... мухахаха.
3
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мотористи и велосипедисти са най некоректните участници в движението.Смятат че всеки трябва да ги пази ,без те да се съобразяват с правилници,закони и ситуации на пътя ! А моторист,,не карал бързо",някой виждал ли е???
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко за децта! Светла им памет!Няма да се оправят нещата, докато не започнем да мислим и за себе си, и за околните!Въпреки, че ако се научим да МИСЛИМ поне за себе си, това ще помогне и за околните.
1
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моториста не карал бързо?! Да бе, повярвахме ви. Все някой друг им е виновен