Шофьор профуча със 143 км/час през шуменско село

Книжката му е отнета за 3 месеца, а глобата е 1050 лв.
13 юли 2020 15:02, Елка Василева
9
Шофьор профуча със 143 км/час през шуменско село
Снимка: архив, БГНЕС

Водач на лек автомобил "Ситроен C5" с русенска регистрация е засечен да преминава през с. Радко Димитриево със 143 км/ час, при разрешени 50 км/час, по време на специализираната полицейска операция по безопасност на движението "Скорост". Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Шумен.

Нарушението е установено в неделя, малко преди 19.30 часа.

Шофьорът ще бъде лишен от правото да управлява моторно превозно средство за срок от три месеца и ще му бъде наложена глоба в размер на 1050 лева.

Служители на сектор "Пътна полиция" в Шумен са установили 342 нарушения на скоростта за три дни, по време на специализираната полицейска операция, която продължава до 16 юли. Целта й е да се ограничат предпоставките за тежки произшествия на пътя, да се спазват ограниченията на скоростта, а водачите да не сядат зад волана след употреба на алкохол или наркотични вещества.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В това село нема ли у, мрел полицай на платното. Направи ли са у, мрели полицаи там където има дупки и колите карат с 10 км а там където трябва няма. Ало оня с Пачките направили още Кюлчета.
6
0
 
39
 
! Отговори
Автобусен преди 3 години
За 3 години да ги лишат и затвор поне една година и следващия път ще си помисли дали ще мине със 143км/ч.Отдавна трябваше да въведат лек автомобил да се управлява с Д+Е категория и задължително психо като при нас, както се явяваме на 3 години и тогава 60%от шофьорите ще отпаднат а тези които останат ще си вардят книжките защото ще знаят колко хиледи им е струвала книжката и отделно професионална компетентност и психо на 3 години
5
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е шофьор при всички положения! Шофьорите би следвало да знаят правилника и да го спазват ( това за съжаление в България....). Но да се върнем на определението за тази гад - този може да бъде наречен "пилот", "бандит", "самоубиец" или най-правилно ще е "УБИЕЦ", ама да наричаш подобно влечуго "шофьор" е скандално!
4
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евала на полицията! Стриктно да се пълни хазната и да се хващат нарушителите на пътя!
3
0
 
49
 
! Отговори
При тази скорост преди 3 години
изминава 40 м/сек.Реакцията на шофьора от момента,в който види обект напътя,до натискане на спирачката е около 0,2 секунди,тоест,изминава още 8м.След рязкото натискане на спирачката,колата ще спре след около 50мпри тази скорост.Ако обектът,принудил шофьора да спре,е на по-малко от100м,той ще бъде прегазен.А ако шофьорът е отвлякъл за малко(1 сек)вниманието си,нещата стават трагични.Шансът му е всички в селото да сав карантина, да няма никой на пътя,животни,препятствия,дупки...(Само)Убиец.
2
0
 
38
 
! Отговори
Данчо КАТерицата преди 3 години
Пет стотака са това.
1
4
 
57
 
! Отговори
5555 преди 3 години
Докато не започнат да се отнемат автомобилите на нарушителите и да се продават в полза на държавата,оправяне от ***,отията няма.