Биткойн ферми крали ток равен на използвания от Кюстендил

Намирали се в сгради на бившата фабрика за обувки
35
Биткойн ферми крали ток равен на използвания от Кюстендил

ЧЕЗ Разпределение България разкри нагли кражби на електроенергия в град Кюстендил, без прецедент в историята на дружеството по своите мащаб и дързост.  Злоупотребата е разкрита на 11 август от екип на дружеството, извършвал проверки за кражби на електроенергия в гр. Кюстендил.

Установените нарушения са в ДАП-Кюстендил и в сгради на бившата фабрика за обувки, намираща се в северната промишлена зона, съобщиха от дружеството.

При проверките са открити незаконно включени кабели средно и ниско напрежение към електроразпределителната мрежа, които са захранвали големи биткойн ферми. По първоначални изчисления дружеството е претърпяло огромни загуби на електрическа енергия, равни приблизително на месечното потребление на всички клиенти в гр. Кюстендил.

ЧЕЗ Разпределение изказва благодарност към органите на МВР, гр. Кюстендил, за своевременната реакция при разкритието на случая.

За ефективната борба с кражбите, всички екипи в ЧЕЗ Разпределение  използват нови уреди и методологии за изчисляване на загубите по мрежата, които ги насочват към конкретни точки, в които да търсят незаконни присъединявания. Тази година дружеството увеличи двойно проверките за кражби на електроенергия, като усилията на екипите дават резултат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: кюстендилтокЧЕЗкражба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
18
 
! Отговори
fermer преди 3 години
фермер - глеам картофи, лук, зеле, домати, ***, тикви, дини и др. ама не знаех че моа да глеам и биткоиниииииииии :)
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Осман Октайй е турски шпионин,който не просто прокарва турски интереси в България,но и работи за превземането на България отвътре от турците!
8
1
 
15
 
! Отговори
Една вечер преди 3 години
Привечер си почивах на балкона ...към 9 вечерта...и в дълечината едни пресвяткания...едно чудо - викам си извънземните кацнаха в гората. Мина се ...не повече от месец и хванаха някакъв с фургон подвижен в гората направо скача на жиците на стълбовете.....как не го е утепал тока ..не знам. Големи изкри голямо шоу докато се закачи...
7
0
 
17
 
! Отговори
Тъп на 179 градуса преди 3 години
- Ама това ЧЕЗто ли се случва в БГ ?
6
0
 
17
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Ромите крадат ток, ама няма кой да ги хване. Един ром даже обясни пред телевизията как стават нещата и как никой не може да го пипне.
5
0
 
19
 
! Отговори
Кольо преди 3 години
Тия с биткойните направо им спряли тока на ЧЕЗ!
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
те и от общината си гледат такива, че в някакво поле да няма :D
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Охооо... кога ние го правихме, вие спахте-спахтееееее! АХАХХАХА! Сега вървете разберете, в къщата на баба ви Вула, кой са били тея момчета, дето запълниха хангара с "хардуер" и за 6 месеца успяха да източат от районна поти мегават!НААААААА!
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че досега къде спаха?
1
1
 
18
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Те тия в Кюстендил трябва да са преминали на соларни батерии...