В Добрич дадоха на съд французин за блудства с малолетни

Подсъдимият – на 63 г., се заселил в България през 2018 г.
13 авг 2020 16:35, Елка Василева
22
В Добрич дадоха на съд французин за блудства с малолетни
Снимка: архив, БГНЕС

Окръжната прокуратура в Добрич предаде на съд френски гражданин за блудства с малолетни и създаване на порнографски материали, съобщи пресцентърът на Апелативната прокуратура във Варна.

Подсъдимият Ерик Ж. /63 г./ се заселил в България през 2018 г., като заживял в къща под наем в село в община Балчик. Там се запознал с българско семейство, което започнало да му помага в домакинството срещу заплащане.

Така чужденецът се запознал и с племенничките на фамилията - деца между 9 и 11 години. Разхождал момичетата с автомобила си до Балчик, Добрич и Варна, водел ги на кино, делфинариум и ги черпел в заведения, посочват от държавното обвинение.

През коледната ваканция на 2019 г. посещенията на децата в дома на французина зачестили, а след Нова година Ерик Ж. извършил с три от момичетата блудствени действия. Същото се повторило с две деца в следващите няколко дни.

В този период в условията на продължавано престъпление французинът заснел с дигитален фотоапарат порнографски материал с едно от 11-годишните деца. Продължил да снима порнографски материали и с другите деца в следващите дни, поясняват от пресцентъра на Апелативната прокуратура.

Престъпните действия на французина станали известни на учителка на децата, пред която едно от тях разказало за случващото се в селската къща. Директорката на училището подала сигнал в полицията.

При претърсване в дома на Ерик Ж. са открити и файлове в карта-памет и външна преносима памет с порнографски материали с момичета, които изглеждали като непълнолетни.

Чужденецът има криминална регистрация във Франция. Предстои делото срещу него да бъде насрочено за разглеждане в Добричкия окръжен съд, информират от държавното обвинение, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да му се отреже оная работа
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Развалиха им далаверата на патлаDжаните,сега трябва са търсят друг французин!И учителката ще яде бой,най-вероятно :)Що съ Убажда на него,тя голямата(11 год.) вече е за женене!
5
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Педофилите са навсякъде , особено в социалните мрежи.Продължавайте да качвате нон-стоп снимки на дечица...
4
1
 
11
 
! Отговори
Куха лейка преди 3 години
Няма да споменавам името на селото. Влиза Али в кръчмата и вика... Черпа сички по едно.... Чужденецо ареса една от щерките....м..... и удари 20? на бара.....
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С нашия корумпиран съд...ще ги освободят
2
2
 
24
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Забележете кой подава сигнала на непълнолетните ромки-учителката!!РодИТЕЛите им едва ли не са знаели!Черпал ги е сладолед на клечка, водил ги е на кино сигурно се е грижил за тях поне финансово! Сега прокуратурата ще им отнеме, тези благинки, благодарение на "умната" учителка и пак с жапанките в локвите!
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Химична кастрация 100 камшика на голо, 15 години строг тъмничен затвор, при бай Тодар, по евтино излизаше, един куршум