Дадоха на съд 19-годишен за притежание на опасна дрога

Алекс С. е осъждан вече
10 сеп 2020 13:06, Александър Попов
10
Дадоха на съд 19-годишен за притежание на опасна дрога
Снимка: БГНЕС, архив

Софийската районна прокуратура внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Алекс С., на 19 години, за това, че е държал опасни наркотици - Метил 2-[[1-(5-флуоропентил)-индол-3-карбонил] амино]-3,3-диметилбутаноат /5F-MDMB-PICA/, с тегло 49,67 грама на обща стойност 298,02 лева.

На 20 май тази година, около 12:15 часа, полицейски служители към 03 РУ-СДВР извършвали обход по маршрут в столичния ж.к. „Света Троица“. Те забелязали обвиняемия Алекс С., който се движил с велосипед и решили да извършат полицейска проверка.

Алекс С. се притеснил и продължил движението си, но впоследствие оставил велосипеда и побягнал. Полицейските служители последвали обвиняемия и видели как същият клекнал и поставил между два автомобила найлонов плик със зелена тревиста маса. Той бил задържан за 24 часа в 03 РУ-СДВР.

В хода на досъдебното производство било установено, че сухата тревиста маса представлява високорисково наркотично вещество.

Обвиняемият Алекс С. е осъждан, настоящето деяние е извършил в условията на изпитателен срок по предходна присъда. На 24.05.2020 г. спрямо него е взета мярка за неотклонение "Задържане под стража".

Предстои делото срещу него да продължи в Софийски районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: арестнаркотицидрога
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
1
 
! Отговори
Toto преди 3 години
Ромите дето блъскаха полицая в монтанско ще ги пуснат, но момчето за някакви прахчета, на съд.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до ХимикТака става като се правят на коне с капаци и забраняват естествената и безвредна трева. Тревата била опасна, а като пиеш по половин бутилка всяка вечер си герой.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родната полиция продължава да се хвали с "високорискови" вещества, които масово се легализират по света. Пак сме най-умните, нали?
5
3
 
3
 
! Отговори
Химик преди 3 години
Това е най-опасната дрога в България.произвежда се във фабрики за отрова за мишки в източно азиятски фабрики.променят формулата всяка седмица за да не я лови закона и тестовете за дрога.Така всеки път е нов смъртоносен коктейл.От една цигара може да останеш инвалид за цял живот.Момиче на 16 години от елитна гимназия след употреба в момента е на умствено ниво на 3 годишно ,гледаш красива жена ,а поведението е на бебе ,лекарите казали че нервната и система се е изпържила и ще остане така цял живот
4
0
 
5
 
! Отговори
Бегай ве преди 3 години
Тоя бая се панирал отставил колелото тръгнал да бега хахахахПо филмите коги бегат и се качват на първото срещнато колело тоя метнал колелото хахахах
3
1
 
4
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
За всяка кокошкарска история ли ще се хвалите?
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голема акция, големо чудо... Един нещастен дилър, дето е на края на опашката...
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За 50 гр. химикал на стойност под 300 лв. на съд, а какво стана с убиеца на М.Цветков? Пиян, дрогиран!