Есенен маникюр - как да използвате цвета каки?

Ето няколко идеи, които да изпробвате
25 сеп 2020 01:30, Иванка Гъркова
6
Есенен маникюр - как да използвате цвета каки?
IStockphoto

Каки е един от традиционните за есента цветове, който мнозина от нас носят. Дрехите, обувките и аксесоарите с него се съчетават чудесно с други нюанси за сезона. Той се среща и в по-изчистените маникюри, които ще виждаме в следващите няколко месеца. 

Докато ноктите ни през лятото бяха по-пъстри и с повече асиметрични форми, сега те ще бъдат лакирани с по-плътни цветове, а върху тях ще има миниатюрни декорации. Дребни камъчета, ленти или брокат в сребристо или златисто, ще присъстват в есенния маникюр. 
 
Топлият цвят каки е една от водещите тенденции при панталоните, палтата, пуловерите, шаловете и лакирането на ноктите за есен 2020. 
 
Ето няколко идеи за маникюр в цвят каки, които да изпробвате у дома: 

1. Mилитъри стил 
 
Така нареченият милитъри стил все още е актуален. И тази есен много от нас ще носят дрехи с този популярен принт. Защо да не го видим и по ноктите?!
 
Избирайки цвят каки, може да си набавите подобен на него нюанс в кафяво и по-тъмнозелено. Заедно с черното, може да направите петна по ноктите, които да наподобяват войнишка униформа. 
 
Може да лакирате част от ноктите с матов лак с цвят каки, а останалите да направите с милитъри принт. 
 
2. Златно каки 
 
Голяма част от жените свързват златистия цвят с маникюра за есента. Лакирайки ноктите в плътен цвят каки, те могат да бъдат украсени със специално фолио. 
 
Още идеи за маникюр с цвят каки ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маскировъчният цвят за българската армия е зелено-кафяво-сив, защото армията ни е била отбранителна и по нашите земи имаме жива природа. Западните армии са воювали десетилетия в Предна Азия и Северна Африка, където са камънаци, пясъци и тук-там храсти.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
цвят каки е листото от първата снимка
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветът каки обаче НЕ е зелен!!!Това е цвят на растение, плод, проверете! Цветът е като пустинен пясък убито оранжево -бежев.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Щерю ДА НО БЪДИ ПО КУЛТУРЕН И УМЕН ЗАЩОТО СИ ТОЧНО ОБРАТНОТО ОСВЕН ЧЕ ИЗДАВАШ ЧЕ СИ ОТ СЕЛО И НЕ ТИ Е МЯСТОТО В ТОЗИ ФОРУМ
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе ама нямате ли маникенки с красиви дълги пръсти и светла кожа да не плашат хората по нощите, освен това лакирването трябва да е нежно, което изключва дълготрайността.
1
3
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Тая, на последната снимка, като, че ли в някое прясно кравешко л***йно е бъркала...